Καλώς ήρθατε

Το καλόπαιδο ΓΑΠ θα πάει σύντομα ταμείο πληρώνουν όπου να 'ναι τα CDS

Προσοχή: Η φάκα πίσω στην παραίτηση των βουλευτών.

Η μεγαλύτερη παγίδα που δεν πρέπει να την υποτιμούμε πίσω από την ενέργεια παραίτησης των βουλευτών έχει να κάνει με την φερεγγυότητα των επιλαχόντων, αυτών δηλαδή που θα κληθούν για να αντικαταστήσουν τους βουλευτές που θα παραιτηθούν.

Είναι δηλαδή αυτοί που δεν εξελέγησαν και (αναλογικά) οι επόμενοι ανάλογα τους ψήφους που έλαβαν στις τελευταίες εκλογές.

Τι γίνεται λοιπόν: Η παραίτηση είναι μία ηρωική πράξη όπως ήταν και το ΟΧΙ στο μνημόνιο για όσους το είπαν. Είναι νωπή άλλωστε η... δήλωση βουλευτή πως “όποιοι πληρώνουν μόνοι τους τους λογαριασμούς τους, δεν μπορεί να ψηφίσουν ΝΑΙ σε αυτό το ανοσιούργημα”.

Καταλαβαίνετε τώρα ότι τα λεφτά είναι πολλαπλάσια. όπως και οι σχηματισμοί που έχουν ανοιχτές αγκάλες στους τυχόν επίορκους επιλαχόντες. Το είχε περιγράψει γλαφυρά ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη συνέντευξη του λέγοντας πως “Εγώ έχω σκεφτεί να παραιτηθώ μαζί με την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό όμως δεν αρκεί. Εάν είμαι μόνος μου, τότε να είστε σίγουροι πως κάποιοι επιλαχόντες θα βρουν στοργική αγκαλιά σε άλλους (σσ. Εννοούσε τον Κουβέλη). Για να γίνει αυτό πρέπει να συνηγορήσουν οπωσδήποτε ο Σαμαράς και η Παπαρήγα. Τότε ναι, θα έχει αντίκρυσμα”.

Όλη η κωμωδία λοιπόν του δημοψηφίσματος είναι για να πάνε ταμείο τα CDS, αφού ως φαίνεται το “κούρεμα” δεν θα αποτελούσε πιστωτικό γεγονός για κάποια ασφάλιστρα όπως π.χ. ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. Το οποίο όλως τυχαίως συνεχίζει να ταΐζει τα ΜΜ”Ε” την ίδια στιγμή που χρηματιστηριακά καταρρέει και τα αποτελέσματα του είναι καταστροφικά.

ΆΡΑ: Ο Σαμαράς πρέπει να διασφαλίσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο ότι ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ από τους επιλαχόντες θα παραιτηθεί με την σειρά του. Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που θα πάρουν το χρίσμα και θα μετακομίσουν στον …Παναμά για να γλιτώσουν την λαϊκή οργή, θα παραμείνουν όμως βουλευτές σε μία χρυσοπληρωμένη συγκυβέρνηση με τον ΓΑΠ.

Εάν δε κρίνουμε και το ποιόν κάποιων από τους επιλαχόντες, θα λέγαμε εκ των προτέρων ότι τους τρέχουν τα σάλια να ενισχύσουν την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ.

ΥΓ1. Να δω τον Κυριάκο, τον Δένδια και τον Χατζηδάκη να παραιτηθούν και τι στον κόσμο..

ΥΓ2. Υπάρχει τώρα κάποιος λοβοτομημένος που να εξακολουθεί να αμφιβάλλει για τις αποκαλύψεις Καμμένου;
από το olympia
Σχόλιο apneagr: Το καλόπαιδο ΓΑΠ θα πάει σύντομα ταμείο πληρώνουν όπου να 'ναι τα cds... Είναι πολλά τα λεφτά των cds Άρη…

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails