Καλώς ήρθατε

Καλύτερα κουκουλοφόρος blogger, παρά προσκυνημένος δημοσιογράφος

Με απλοϊκούς συλλογισμούς και φθαρμένα λεκτικά σχήματα, ο κύριος Σταμάτης Γιαννίσης υποβάλλει δήλωση υπαλληλικής νομιμοφροσύνης, προς τον διευθυντή του από την ιστοσελίδα του οποίου γράφει το άρθρο του Stop στους κουκουλοφόρους του καναπέ‏.

Κείμενο χωρίς ίχνος αυτοκριτικής . Θα συμφωνεί προφανώς με την απόκρυψη των ειδήσεων, όπως η σύλληψη Καναλάρχη , η τον χαρακτηρισμό κηπουρός" που απηύθυναν προς το πρόεδρο της Βουλής από το κανάλι του, και τόσα άλλα.

Δηλωσίας και άσχετος (;), βρήκε την ευκαιρία πιπιλίσει την καραμέλα των κουκουλοφόρων του διαδικτύου. Μόνο που τα... χειρότερα για το κανάλι του τα΄χουν πει -δεν θα΄τυχε μάλλον να τα ακούσει η να τα διαβάσει- επωνύμως, πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι των media όπως ο Στάθης (Ελευθεροτυπία), Χατζηνικολάου (RealFM), Ευγένιος Αρανίτσης (Ελευθεροτυπία) και άλλοι, ενώ βουίζουν τα ραδιόφωνα (Skai, Radio9 κ.α.) για τους Πρετεντέρηδες. Ντόπερμαν της ενημέρωσης βάφτισε τους συναδέλφους του Τρέμη και Πρεντετέρη, ο Στάθης.

Στις πλατείες -που η Ελλάδα αναστενάζει- στους καφενέδες, στις λαϊκές αγορές, ο απλός κόσμος (τολμάνε να κάνουν ένα αυθεντικό γκάλοπ;) λέει τα χειρότερα για το κανάλι τους. Εκεί, ο κύριος Γιαννίσης και η "άρχουσα τάξη" -που εθελοτυφλεί- του σταθμού τους θα άκουγαν, θα έβλεπαν - και θα τρόμαζαν- τη πραγματική εικόνα που έχουν οι άλλοι, οι πολλοί, γι αυτούς.

Κατά τ' άλλα ο Ντερμπεντέρης και τα λοιπά τιποτένια ντόπερμαν, δεν χρειάζεται να φορέσουν καμιά κουκούλα.
Κουκούλα είναι, από μόνα τους, αυτά που λένε...
από το nonews-news

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails