Καλώς ήρθατε

Ας διαλυθεί η Ευρωζώνη και ας πάει στο διάολο....

Πριν από λίγο ο γνωστός Όλι Ρεν, απαντώντας στην άρνηση Σαμαρά να υπογράψει στο συμβόλαιο θανάτου και αιχμαλωσίας της Ελλάδας, με τις γνωστές πέντε υπογραφές, απαίτησε και πάλι να υπογράψει και ο Σαμαράς, διαφορετικά εκβίασε και πάλι με την ξεφτιλισμένη 6η δόση..

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς, σε απάντηση της απίστευτης και εξευτελιστικής απαίτησης της ΕΕ για την πενταπλή υπογραφή, έκανε μια δήλωση Εθνικής Αξιοπρέπειας η οποία έχει ως εξής: «Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια. Εχω προ καιρού εξηγήσει γιατί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είναι αναπόφευκτη. Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέσει σε αμφιβολία».

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα... κάνει άλλη μια κολωτούμπα ο Αντώνης Σαμαράς και θα είμαστε όλοι μαζί του. Αν θέλει η ΕΕ να μας δώσει την 6η δόση ας μας την δώσει. Διαφορετικά ας μας πτωχεύσει η ίδια με δική της ενέργεια. Υπάρχει και κάποιο όριο στην ελληνική υπερηφάνεια.

Το πειραματόζωο – Έλληνας λέει: Ας πάει η Ευρωζώνη στο διάολο...

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Λιακαδα είπε...

Το ψάρι χρεοκόπησε από το κεφαλι ..
Οσο για μας αφου οι προτεινόμενες λύσεις είναι ή σας σκοτώνουμε ή αυτοκτονείτε, ε ναι ας μας σκοτώσουν να τους πάρουμε και μαζί μας!

Related Posts with Thumbnails