Καλώς ήρθατε

Ποιος σε διόρισε "σωτήρα" μας ανεκδιήγητε;

Το σάπιο μυαλό του κατοχικού πρωθυπουργού δεν μπορεί ή αρνείται να καταλάβει ότι δεν είναι ελέω Θεού μονάρχης αυτής της χώρας και μπροστά στους Γερμανούς βιομηχάνους, που σύντομα θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής την Ελλάδα ολόκληρη, αλαζόνας και προκλητικός δήλωσε ότι έχει γραμμένη τη λαϊκή υποστήριξη, αφού δε χρειάζεται τη στήριξη του λαού για να επιβάλει τα απίστευτης σκληρότητας μέτρα της κυβέρνησής του!

«…και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: "αυτό δεν είναι πρόβλημά μου", λέω πως είμαι εδώ για να... δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα».Έχε υπόψη σου δοσίλογο πουλημένο τομάρι ότι η ύβρη που ξεστόμισες αποτελεί εκτροπή που ενεργοποιεί αυτομάτως το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος που ρητά αναφέρει στις παραγράφους 3 και 4:

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία…

Και κάτι ακόμα που το διεστραμμένο σου μυαλό αρνείται να αποδεχτεί. Κανένας από τους πατρόνες σου δε θα δακρύσει όταν θα περνούν τη θηλιά της προδοσίας στο λαιμό σου… Όσο δάκρυσαν για τους συνεργάτες σου στη σοσιαλιστική διεθνή, Μπεν Άλι, Μουμπάρακ, Καντάφι κλπ… Άλλο τόσο θα δακρύσουν και για σένα…
γράφει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails