Καλώς ήρθατε

Φεύγει και φορτώνει τις αποτυχίες του στον λαό!

Η ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου πριν λίγη ώρα που αποφάσισε δημοψήφισμα σχετικά με το αν πρέπει να επικυρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση ή όχι, δεν είναι απλά η πολιτική ταφόπλακα του ΓΑΠ!

Είναι το υπέρτατο εκβιαστικό δίλημμα που θα ξεκινήσει από αύριο, με τρομοκράτηση των πολιτών, από τα ΜΜΕ που θα λένε ότι αν δεν ψηφίσει υπέρ ο λαός θα πτωχεύσουμε ανεξέλεγκτα, θα βγούμε από το ευρώ, θα χαθούν οι καταθέσεις, θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα πηγαίνουμε με κουπόνια να παίρνουμε φαγητό στα συσσίτια όλες οι πληγές του Φαραώ θα πέσουν στα κεφάλια μας.

Έτσι όλη η ευθύνη της παρούσας κατάστασης θα πέσει σιγά σιγά στον λαό, θα επιχειρηθεί να...ξεχαστούν οι προδοτικές πολιτικές υποτέλειας, που μέχρι σήμερα ακολουθεί η κυβέρνηση, και αν ο λαός καταψηφίσει εν τέλει, ο ΓΑΠ θα φύγει νίπτοντας υποκριτικά τας χείρας του, καταγγέλλοντας για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό…

Οι άνθρωποι είναι διδάκτορες στην βρώμικη προπαγάνδα και τον αποπροσανατολισμό.

Μόνο ένα μεγάλο ποσοστό καταψήφισης δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης, αλλά μην εκπλαγεί κανείς αν την κάνουν “ γυριστή” βλέποντας πως δεν πιάνει η προπαγάνδα και πρόκειται να καταψηφιστούν από τεράστιο ποσοστό πολιτών, τότε θυμηθούν το άρθρο 44 του Συντάγματος που προβλέπει ότι δεν μπορούν να γίνουν δημοψηφίσματα για δημοσιονομικά ζητήματα και ψηφιστεί με 151!!!

Όπως και να το δει κανείς η κίνηση ΓΑΠ βρωμάει και ζέχνει! Πρόκειται για “ καραμπινάτη” συνταγματική εκτροπή, επιχειρείται να διχαστεί ο λαός ανάμεσα στο ΟΧΙ και το ΝΑΙ, δεν κάνει εκλογές, αλλά αν χρειαστεί να δραπετεύσει αλώβητος από την πρωθυπουργική καρέκλα μήπως και γλιτώσει το Ειδικό Δικαστήριο.

Εκτός αν όλα είναι ένα τεράστιο πυροτέχνημα γιατί ξέρουν εκ των προτέρων ότι θα παρουσιαστεί συνταγματικό κόλλημα και δεν θα προχωρήσει…

Βεβαίως, πριν φτάσουμε σε όλα αυτά πρέπει να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης από 151 βουλευτές -δεν αποκλείεται αφού η επόμενη σημαντική απόφαση θα βαραίνει τον λαό-, αλλά και η αντιδράσεις που θα υπάρξουν για την αντισυνταγματικότητα της απόφασης, κι ελπίζω ο Πρόεδρος που συναντάται αύριο με τον Σαμαρά, να ξύπνησε από την σφαλιάρα της Θεσσαλονίκης, να σταματήσει να ενεργεί ως μέλος της κυβέρνησης, να αναλογιστεί τις ιστορικές του ευθύνες και να προστατεύσει επιτέλους το Σύνταγμα.
Σχολιο apneagr: Και να θυμάστε το καλόπαιδο ΓΑΠ θα πάει σύντομα ταμείο... πληρώνουν όπου να 'ναι τα CDS.

by vlavo

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Χρήστος Χαρακοπίδης είπε...

Έχετε τη δυνατότητα και σεις και τα λοιπά πατριωτικά κόμματα να εξηγήσετε στο λαό ότι η συμφωνία που προβάλλεται ως σωτηρία της χώρας απο τον Παπανδρέου είναι εθνικά ασύμφορη και καταστροφική, ότι το ΟΧΙ δεν είναι καταστροφή για τη χώρα , γιατί υπάρχουν και εναλακτικές λύσεις,που εγγυώνται ότι δεν θα πτωχεύσουμε ανεξέλεγκτα, ότι δεν θα βγούμε οπωσδήποτε από το ευρώ, ότι δεν θα χαθούν οι καταθέσεις μας, ότι δεν θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι,ότι δεν θα πηγαίνουμε με κουπόνια να παίρνουμε φαγητό στα συσσίτια, ότι τα περί όλων των πληγών του Φαραώ που τάχα θα πέσουν στα κεφάλια μας, είναι φαντασιώσεις και εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης και εν πάσει περιπτώσει ακόμα και η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προτιμότερη απο μια "εθνική ταπείνωση", καθώς θα πειστεί ο λαός ότι υπάρχει και μετά πτώχευση ζωή. Σύσσωμη η Αντιπολίτευση , εφόσον έχει δίκιο, μπορεί εύκολα να πείσει τον κόσμο να πάρει τη σωστή απόφαση και να ξεστραβωθεί απο την πλάνη της κυβερνητικής "προπαγάνδας".
Αν περάσει το ΝΑΙ, τότε θα σημαίνει ότι η αντιπολίτευση δεν είχε τα ισχυρά επιχειρήματα να πείσει για την ορθότητα των θέσεών της και ο Ελληνικός λαός αποδέχεται την πορεία που αποφάσισε η κυβέρνηση, χωρίς να νομιμοποιεί πλέον τους Τσιπροσαμαράδες να κράζουν περι εθνοπροδοτών κ.λ.π. Αν υπερισχύσει το ΟΧΙ σημαίνει ότι η κυβέρνηση ενεργούσε όντας σε δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα και επομένως ήταν ευτύχημα για το λαό, που απο μόνη της προκάλεσε την αποχώρισή της απο το τιμόνι της χώρας δίνοντας σε άλλους "καταλληλότερους" την ευθύνη του πηδαλίου.
Αλλά να αναλάβετε και την ευθύνη ότι , αν τα πράγματα δεν θα είναι έτσι, τα γιαούρτια , οι πέτρες , οι μούτζες και τα πατριωτικά αναθέματα να κατευθύνονται και στα δικά σας μούτρα.

Related Posts with Thumbnails