Καλώς ήρθατε

Κοροϊδεύουν το λαό με το ιερό θέμα της “Εθνικής Κυριαρχίας”

Από τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος έκανε τη γνωστή πρόταση για ψήφιση του νέου καταστρεπτικού για τον ελληνισμό μνημονίου, πετάχτηκαν διάφοροι αυτόκλητοι ερμηνευτές άλα κάρτ του Συντάγματος και δη του άρθρου 28, από τα δύο κόμματα εξουσίας, αλλά και παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜ"Ε", οι οποίοι άρχισαν να κάνουν πολιτικά «παιχνίδια» με το ιερό θέμα της Εθνικής Κυριαρχίας.

Προκειμένου να αποφύγουν την ψήφιση του νέου εθνοκτόνου μνημονίου, με 180 βουλευτές, που θα... σημάνει και την έναρξη του ξηλώματος του υπεύθυνου πολιτικού συστήματος, ισχυρίζονται ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν το νέο μνημόνιο θέτει θέμα Εθνικής Κυριαρχίας. Μερικοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να λένε ότι δεν απαιτείται καν ψήφιση από τη Βουλή, αφού ο υπουργός των οικονομικών έχει με βάσει το αρχικό μνημόνιο, εξουσιοδότηση να υπογράφει κάθε νέα συμφωνία μόνος του. Το τελευταίο, εμείς το βλέπουμε λίγο χλωμό για να το αποτολμήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Γιατί κοροϊδεύουν όλοι το λαό;
Όλοι το γνωρίζουμε πλέον. Η Εθνική Κυριαρχία έχει ήδη παραχωρηθεί. Οι εχθροί έχουν ήδη περάσει. Το Σύνταγμα έχει de facto καταλυθεί και η εξουσία ασκείται πραξικοπηματικά.

Γιατί μας κοροϊδεύουν και μας αποκοιμίζουν τόσο;;;
Τώρα που χρειαζόμαστε αλήθεια, αφύπνιση, ενότητα και αλληλεγγύη, για να σηκωθούμε, να ανασκουμπωθούμε και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την επερχόμενη καταστροφή, δυστυχώς, ακόμα και τώρα, το πολιτικό σύστημα συνεχίζει να μας ναρκώνει και να μας διχάζει...
Διαπλεκόμενα συμφέροντα και ατομικές πολιτικές καριέρες σου λέει...

Μετά αναρωτιόμαστε πως φτάσαμε ως εδώ.

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και προσκληση του Πρωθυπουργου της ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ στον αδελφο μας Στρατηγο Καταδρομεων ΒΙΤΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟ
by Πατριωτικό Μέτωπο on Wednesday, October 26, 2011 at 10:23am
Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ειναι Κινημα-Κομμα πλατειας που δημιουργηθηκε απο τον Ελληνικο λαο,οχι πολιτες σκετο Ελληνες πολιτες,στις Πλατειες ανα την Επικρατεια,βασιζομενο και εχοντας μαλιστα ετοιμο το Νεο Συνταγμα Αμεσης Δημοκρατιας οπου οι παντες ολοι οι κρατικοι αξιωματουχοι ανακαλουντε εφοσον το ζητησουμε με απλουστατες διαδηκασιες.
Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ το εχουμε στησει κατα τα Προτυπα του Πατριωτικου Κινηματος Αργεντινης,εχουμε χιλιαδες μελη ,και 120 πυρηνες ανα την Επικρατεια.
Χθες εγινε συναντηση του αδελφου μας και Προεδρου μας Στρατηγου Καταδρομεων ΒΙΤΑΛΗ με τον Πρωθυπουργο και μελλοντικο Προεδρο της Ρωσιας ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ στο Κρεμλινο.!!
Θα γινει ενημερωση αργοτερα για τα διαμειφθεντα στο www pamet.gr

Related Posts with Thumbnails