Καλώς ήρθατε

Μάθημα προπαγάνδας ΠΑΣΟΚ: το παραμύθι με το άρθρο 37

Οι πολίτες έχουν γίνει πλέον εξπέρ στην προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και δεν μασάνε στα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα, αυτή τη φορά και προκειμένου να περάσει το πολυνομοσχέδιο, το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί την δήθεν διαφοροποίηση κάποιων βουλευτών και στελεχών του με το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου το οποίο αφορά τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Το τέχνασμα είναι να εστιαστεί όλη η προσοχή της Κοινής Γνώμης και η δήθεν διαφοροποίηση ορισμένων στελεχών (που ταυτόχρονα κερδίζουν σε δημοσιότητα, κάθε φορά και άλλοι με τη σειρά) σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο είναι...προαποφασισμένο ότι θα τροποποιηθεί. Έτσι στο τέλος, με μια μικρή τροποποίηση του άρθρου 37 που θα δείτε ότι θα γίνει, όλοι οι διαφωνούντες δήθεν θα συμφωνήσουν. Αυτό το παιχνίδι το παίζει χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.

Δηλαδή πάνε να μας τρελάνουν εντελώς. Αναρωτιόμαστε: Τόσα άλλα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, όπως π.χ. τα φορολογικά κ.λ.π. που στέλνουν τον ελληνικό λαό στην πλήρη εξαθλίωση και του αρπάζουν τις περιουσίες, δεν ενοχλούν κάποιον βουλευτή, αλλά ξαφνικά μόνο το άρθρο 37;;; Είπαμε, το μάθαμε το παραμύθι πλέον!!!

Όλη λοιπόν η προσοχή της Κοινής Γνώμης συγκεντρώνεται από τα καθεστωτικά ΜΜ"Ε", με την βοήθεια «πρόθυμων» διαφωνούντων, σε συγκεκριμένο θέμα, ώστε αφενός όλα τα υπόλοιπα να περάσουν απαρατήρητα, αφετέρου η μικρή τροποποίηση στο θέμα της διαφωνίας, να εγκλωβίσει και να δικαιολογήσει το σύνολο της ΚΟ για την ψήφιση του συνόλου του νομοσχεδίου. Ταυτόχρονα η Κοινή Γνώμη μένει με την…. διαφωνία και την ελπίδα… στο χέρι…

Μπράβο ΠΑΣΟΚ.
Αφού τα καταφέρνεις ακόμα τόσο καλά και πάλι μπράβο!!!

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails