Καλώς ήρθατε

180 και εκλογές; Όχι βέβαια...

Αφού διάβασα ένα σωρό απόψεις περί εκλογών, ψηφοφορίας με 180 βουλευτές κλπ, θα ήθελα να καταθέσω και την δικιά μου, προσωπική άποψη περί του μείζονος αυτού πολιτικού ζητήματος.

Λοιπόν, δεν έχει υπάρξει ούτε ένας Πρωθυπουργός στην σύγχρονη Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος, που να πήγε σε εκλογές αφού πρώτα είχε επιχειρήσει ανεπιτυχώς να περάσει Νομοσχέδιο και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών! Να συρθεί δηλαδή σε εκλογές από τις εξελίξεις και την προφανή απώλεια της Δεδηλωμένης και να απολέσει με αυτόν τον αφελή τρόπο το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!

Πρέπει να είσαι πάρα πολύ... αφελής (ας κρατήσουμε την κοσμιότητα σε υψηλά επίπεδα και ας μην χρησιμοποιήσουμε την άλλη, πιο προφανή έκφραση της καθομιλουμένης...) για να σου συμβεί αυτό!!!
Περνάς ότι θέλεις με την απόλυτη πλειοψηφία του 150+1 και όποτε εσύ αποφασίσεις πας σε εκλογές.

Αυτό λέει η κοινή λογική τουλάχιστον!
Και αν κάποιοι θεωρούν ότι ο Τζέφρυ όντως είναι πολύ αφελής, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της Χώρας, ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του σημερινού ΧΑΡΤΙΝΟΥ Πρωθυπουργού μας!!

Ο Νίκος λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά ότι μία κίνηση για υπερψήφιση Νομοσχεδίου με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, όχι μόνο είναι καταδικασμένη σε παταγώδη αποτυχία (αφού ακόμα και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, παρασυρόμενοι από το ανέφικτο του στόχου των 180, θα απελευθερωθούν από τα δεσμά των «153» και θα το καταψηφίσουν, άρα μιλάμε για ήττα ολκής!!!), αλλά θα είναι και το πολιτικό τέλος του εκτρώματος που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ, αφού ακόμα και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του, (αυτοί οι ελάχιστοι που του έχουν απομείνει) θα καταλάβουν την γκάφα και απογοητευμένοι δεν θα πάνε ούτε καν στις κάλπες!!!!!
Άρα πάμε για μονοψήφιο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και αυτόματη διάλυση!

Συνεπώς, ξεχάστε τους 180!!
Θα το περάσει πάλι με 153 (152,151...), με απειλές και σκληρές κομματικές γραμμές και μετά από λίγο καιρό θα κάνει την Ηρωική του έξοδο!!!
Θα πάει σε πρόωρες εκλογές, μην αντέχοντας «τις πολιτικές απειλές και τους ωμούς εκβιασμούς» όπως θα μας δηλώσει με βλέμμα που θα πετάει φωτιές!!!
Και θα καρφώσει και τους Δελφίνους που ήδη προαλείφονται, και πλέον είναι περισσότεροι ακόμα και από τα ίδια του τα ψέμματα!!!!!!!!!

Τι θα καταφέρει;
Θα συσπειρώσει και τους τελευταίους αμετανόητους ΑνδρεοΠαπανδρεικούς Πασόκους, θα χάσει ηρωικά και θα φύγει για «Μασατσούτσετς» υπερήφανος που έκανε το χρέος του απέναντι στο Έθνος!!!!!!!

Μαζί του, θα θησαυρίσει και ο Νίκος σαν Οικονομικός τζογαδόρος, αφού είναι γνωστό ότι είναι Οικονομικός Σύμβουλος τεράστιων Διεθνών Funds με εκατομμύρια ευρώ επένδυσης στην πτώχευση της Ελλάδος (τα λεγόμενα CDS)!!!!!! (πρωτάκουστο!!! Αδελφός του Πρωθυπουργού, να έχει ποντάρει στην πτώχευση, δηλαδή στην αποτυχία του αδελφού του!!!!!!!!!). Θα φύγουν οικογενειακώς για την ιδιαίτερη πατρίδα τους (Η.Π.Α) ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
γράφει ο Δεξιόστροφος
από το ΕΛΠΙΔΑ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails