Καλώς ήρθατε

Ο θίασος άλλαξε θέση στους παλιάτσους…

Οι πλατείες όμως θα παραμείνουν γεμάτες!

Έγινε και ο ανασχηματισμός… Ως συνήθως ο Παπανδρέου έκανε άνω κάτω τον κόσμο για το τίποτα. Ουσιαστικά στο τσίρκουλο που είχε για κυβέρνηση άλλαξε θέση στα …νούμερα και τους παλιάτσους.

Τι άλλαξε στην κυβέρνηση επί της ουσίας; Ποια επανεκκίνηση ευαγγελίζονται;

Η πιο σοβαρή, αν μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς έτσι, αλλαγή είναι ο ατιμωτικός υποβιβασμός του πρώην, κατά κοινή ομολογία αποτυχημένου, “τσάρου” της οικονομίας σε… Μπιρμπίλη, όπως είπε το πρωί ο Α. Γεωργιάδης και η αντικατάστασή του από τον Ε. Βενιζέλο.

Και λοιπόν; Θα αλλάξει κάτι ουσιώδες τώρα;

Η αλλαγή αυτή είναι προφανές ότι... εξυπηρετεί εσωκομματικές συναινετικές πολιτικές για να μην διαλυθεί πλήρως το ΠΑΣΟΚ και να πλασαριστεί στον ηλίθιο, όπως πιστεύουν, λαουτζίκο μια επιφανειακή αλλαγή ως αλλαγή ουσίας.

Σίγουρα ο Παπακωνσταντίνου ήταν αντιπαθής από τους Έλληνες, στυγνός και μισητός. Ο Βενιζέλος έχει το προτέρημα να ρητορεύει, να μιλάει με γοργίεια σχήματα, αλλά στο τέλος να μην λέει τίποτα! Αυτό νομίζουν ότι αρκεί για να πειστεί ο λαός να συναινέσει στην ευθανασία του;

Θα αλλάξει κάτι; Θα αναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο; ή το Μεσοπρόθεσμο;

Δεν θα επιβάλει μειώσεις μισθών και συντάξεων; δεν θα φορολογήσει την γκοζόζα ως είδος πολυτελείας; δεν θα εξωθήσει χιλιάδες ακόμη στην ανεργία; Και πολύ αμφιβάλλω ότι θα τηρήσει τώρα συνεπή στάση και θα επιμείνει στην υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου από 180 βουλευτές, όπως υποστήριζε πριν από λίγες μέρες.

Το ηλίθιο ύφος ικανοποίησης του πρωθυπουργού κατά την ορκωμοσία δείχνει ξεκάθαρα πόσο έχουν χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία. Αυτός νομίζει ότι την γλίτωσε! Κούνια που τον κούναγε…

Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια μαζί τους και κλαίει ένα ολόκληρο έθνος με την κατάντια του να τον κυβερνάνε γελωτοποιοί εριφίων.

Ο κόσμος στο Σύνταγμα δεν ζητάει την απομάκρυνση των προσώπων, που ούτε αυτή έγινε, αλλά την αλλαγή της εθνοκτόνας πολιτικής που ακολουθούν τα τσιράκια του Μνημονίου.

Κι αν νομίζουν ότι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και λογικές “άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς” θα ξεγελάσουν τους ιθαγενείς”, πλανώνται πλάνην οικτράν!

Ο λαός ζητάει να φύγουν, όχι μόνο αυτοί και το Μνημόνιό τους, αλλά μαζί τους όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Και την απάντηση θα την πάρουν από εκεί που φοβούνται περισσότερο, όπως αποδεικνύεται πάνω από 20 μέρες τώρα, από τις πλατείες που δεν κατάφεραν να τις κάνουν δικές τους, από τον κόσμο που τους φτύνει και έχει εγκαταλείψει τα μαντριά τους…

Το Σύνταγμα κι αυτό το σαββατοκύριακο πρέπει να βουλιάξει, να καταλάβουν πως είναι παρείσακτοι πλέον στην Βουλή

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ)ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!
ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!
ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ANTIΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

Related Posts with Thumbnails