Καλώς ήρθατε

“Σφαιρική” ενημέρωση από πορνοστάρ-πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Πολλά έχουμε δει σε αυτή τη χώρα αλλά πορνοστάρ να μπαίνει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και να κάνει διάλεξη είναι δύσκολο να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Ναι καλά ακούσατε. Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μπήκε η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην τελευταία ταινία και έκανε ολόκληρη διάλεξη στους φοιτητές, για τα ερωτικά φετίχ!

Αυτό δείχνει ολοκάθαρα το μπάχαλο που κυριαρχεί στα ελληνικά πανεπιστήμια, αφού όποιος θέλει μπαίνει σε μια αίθουσα και το παίζει καθηγητής.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ένας βασικός συντελεστής στη...βιομηχανία πορνό της χώρας, πήρε τη θέση του καθηγητή της έδρας και με περίσσια άνεση δίδαξε τα μυστικά του έρωτα προκαλώντας, δικαιολογημένα τεράστια αναστάτωση στις πρυτανικές αρχές, που δε φαντάζονταν πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Φυσικά η Ηλέκτρα Γαλανού δεν πήγε μόνη της στο πανεπιστήμιο, αλλά μετά από πρόσκληση των φοιτητών προκειμένου να τους λύσει διάφορες απορίες περί των ερωτικών φετίχ. Η πορνοστάρ μάλιστα, ήταν η επίσημη προσκεκλημένη φεστιβάλ, το οποίο διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α., μέλη της οποίας είναι φοιτητές του πανεπιστημίου.

Η συζήτηση περιείχε έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, αφού κράτησε τέσσερις ολόκληρες ώρες, με τους φοιτητές να παρακολουθούν καθηλωμένοι και να παροτρύνουν την ιέρεια του έρωτα να μείνει λίγο παραπάνω, λύνοντάς τους τις απορίες. Μάλιστα κάποιοι εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από την παρουσία της, που έφτασαν σε σημείο να της ζητούν απεγνωσμένα ένα αυτόγραφο.

H Ηλέκτρα Γαλανού σε ρόλο καθηγητή
Ο δε πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μόλις έπεσε στην αντίληψή του η εμφάνιση και η ομιλία της πορνοστάρ ως καθηγητή, λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα.

«Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές», δηλώνει ο Ιωάννης Χατζηδημητρίου.

«Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της. Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε», συμπλήρωσε.

Το πολύ σοβαρό θέμα που προκύπτει σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής, ποιος ελέγχει όσους μπαινοβγαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια; Ποιοι άλλοι και για ποια θέματα έχουν καταφέρει να εισβάλλουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα;

Σε αυτή τη χώρα υπάρχει έλλειψη παιδείας και κανείς δεν προσπαθεί έστω και ελάχιστα να βελτιώσει την κατάσταση.
από το newstoday
Τραγικό ατύχημα με θύμα φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης 21χρονος φοιτητής, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον πρώτο όροφο του κτιρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) χτες τα ξημερώματα.

Το περιστατικό συνέβη στο διάστημα 2.30 π.μ. - 3 π.μ., όταν ο φοιτητής βρέθηκε για άγνωστο λόγο στο αίθριο του πρώτου ορόφου. Σύμφωνα με τις πρυτανικές αρχές του ΠΑΜΑΚ, ο νεαρός, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, φέρεται να πάτησε πάνω σε πλεξιγκλάς, το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει στο ισόγειο του ιδρύματος από ύψος 10 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε εσπευσμένα το φοιτητή στο νοσοκομείο, όπου μετά την πρώτη αντιμετώπιση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και νοσηλεύεται μέχρι αυτήν τη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Νικόλαο Εξαδάκτυλο, ο 21χρονος φέρει πολλά κατάγματα άκρων και σπονδυλικής στήλης, όπως και κρανιοπροσωπική εγκεφαλική κάκωση. «Βρίσκεται διασωληνωμένος υπό καταστολή και αναλγησία σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής», ανέφερε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Σημειώνεται ότι πριν από το ατύχημα ήταν σε εξέλιξη προβολή ταινίας και συζήτηση στο πανεπιστήμιο, στα οποία φέρεται πως συμμετείχε ο εν λόγω φοιτητής. Όπως ανέφερε στον «Α» ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Γιάννης Χατζηδημητρίου, πρώτη φορά συμβαίνει τέτοιου είδους περιστατικό στο χώρο του ιδρύματος.

«Πριν από πολλά χρονιά είχαμε έναν τραυματισμό φοιτητή, όμως ήταν κάτι διαφορετικό και συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο στο ίδρυμα», σχολίασε ο κ. Χατζηδημητρίου, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του φοιτητή από την πρώτη στιγμή.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails