Καλώς ήρθατε

Μας πάνε για επιμήκυνση και διαρκή εξαθλίωση

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας REAL NEWS, φαίνεται ότι τελικά θα πάμε σε αναδιάρθρωση με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η συμφωνία για την επιμήκυνση του χρέους, κλείδωσε μεταξύ Ομπάμα, Μέρκελ και Βρυξελλών.

Αυτή η εξέλιξη, κατά τη γνώμη μας, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν εξυπηρετεί καθόλου τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Απλά δίνει και νέα παράταση χρόνου αφενός για να εξοφληθούν οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι και αφετέρου δίνει παράταση ζωής στο δικό μας σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία, σε βάρος του λαού.

Ειδικότερα, η παράταση αποπληρωμής των χρεών:

1) Θα επιβαρύνει με περισσότερους τόκους τον ελληνικό λαό και φυσικά με περαιτέρω αύξηση του χρέους.

2) Θα δημιουργείται συνεχώς ανάγκη για νέα δάνεια από την τρόικα, αφού το χρέος θα αυξάνει και οι αγορές δεν θα μας δανείζουν, με αποτέλεσμα, να μεταφέρονται τα χρέη μας προς τους τοκογλύφους, στις πλάτες των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

3) Η μεταφορά των χρεών μας στις πλάτες των Ευρωπαίων φορολογουμένων (όπως συμβαίνει και με τα 110 δις), θα έχει για πάντα υποθηκευμένη στα ευρωπαϊκά κράτη την δημόσια περιουσία μας, αλλά και την ιδιωτική μας σε περίπτωση που δεν θα επαρκεί η δημόσια περιουσία, σύμφωνα με την επαίσχυντο μνημόνιο που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα άλλα μνημόνια που θα ακολουθήσουν.

Τελικά, το ντόπιο και διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, έπιασε τόσο «κότσο» αυτό το πολιτικό σύστημα συνολικά, μα τόσο, όσο δεν είχε ποτέ φανταστεί, ούτε είχε εφαρμόσει σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου. Έπειτα λέμε γιατί δεν πάμε καλά ως κράτος. Μα είναι δυνατόν να πάμε καλά με αυτό το αποκαλυφθέν καθεστώς;;;

Εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να κηρυχθεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους ως απεχθές και να εξεταστεί κάτω από ποιες συνθήκες δόθηκε και που πήγε.
Αν δεν γίνει αυτό, να πάμε σε ένα κούρεμα του χρέους προς τους τοκογλύφους, τουλάχιστον 50%, ώστε να πέσει το χρέος, ως ποσοστό, κάτω από το ΑΕΠ, για να ανασάνει η οικονομία και ταυτόχρονα να επιδιώξουμε επιμήκυνση για το υπόλοιπο με χαμηλότερα επιτόκια.

Το καθεστώς μας φοβίζει πως κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει κίνδυνο για τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Μας εξαπατά και πάλι όπως με εκείνο το «μνημόνιο ή πτώχευση». Το κράτος μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις καθώς και να μην κουρέψει τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Αν αυτό το καθεστώς δεν μπορεί τότε ας καταρρεύσει, ουδόλως μας απασχολεί.

26 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Λαέ, άραξε στον καναπέ σου και αποβλακώσου με τις κουτσομπολίστικες εκπομπές τών καναλιών τής τηλεόρασης, με το Πάμε Πακέτο (Άλφα), με το Πλάκα Κάνεις (Αντέννα) και με τόσες άλλες εκπομπές που σού σερβίρουν τα ΜΜΕ που είναι όργανα τού Συστήματος ΚΑΙ άφησε την τύχη σου και το μέλλον τών παιδιών σου στα χέρια όλων εκείνων που θα έπρεπε να τούς καταδικάσεις γιά Εθνική Προδοσία τών τελευταίων 30 χρόνων.

Ανώνυμος είπε...

Να μη παραπονιέται κανένας μας γιά όλα όσα συμβαίνουν ούτε γιά όλα όσα θα συμβούν σε βάρος τών παιδιών στο μέλλον. Εμείς ο Λαός ψηφίζαμε τα τελευταία 30 χρόνια, κάποιοι απο εμάς τον Λαό είμαστε 30 χρόνια δεν βαριέσαι είμαι βολεμένος εγώ τι με απασχολεί εάν άλλοι γύρω μου υποφέρουν γιά κάποιους λόγους. Κάποιοι από εμάς τον Λαό στις Εκλογές επιλέγουν την αποχή αντί να πάνε και να Ψηφίσουν Λευκό. Εμείς ο Λαός φταίμε και θα φταίμε και στο μέλλον. Ο Λαός καταδίκασε το μέλλον τών παιδιών που γέννησε.

Ανώνυμος είπε...

Άραξε στον καναπέ σου, άνοιξε την τηλεόραση, αποβλακώσου με τα τόσα σκουπίδια εκπομπές που καθημερινά σε ταίζει το Σύστημα με τα κανάλια του, μη τηλεφωνείς στα κανάλια για να διαμαρτυριθείς, μείνε παθητικό άτομο ακόμη και σε αυτό το απλό θέμα και περίμενε το μέλλον τών παιδιών σου να το φτιάξει το κάθε Ντάνσινγκ Γουίθ Δε Στάρς και το κάθε Πάμε Πακέτο και το Πάμε Πλάκα μαζί με όλες τις υπόλοιπες αηδίες που σου δίνουν και τις βλέπεις καθημερινα.

Ανώνυμος είπε...

Ασχολείσου με το ποδόσφαιρο Λαέ, έτσι σε θέλει το Σύστημα. Μη ασχολείσαι με το πώς θα ζούν στο μέλλον τα παιδιά σου, τα παιδιά πού εσύ ανεύθυνα τα γέννησες, εσύ Λαέ τα έφερες αυτά τα παιδιά σε αυτόν εδώ τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Το Σύστημα φέρνει τούς πεινασμένους Αλλοδαπούς και μαζί με αυτούς και κάποιους εγκληματίες Αλλοδαπούς για να επικρατεί ο τρόμος έξω στούς δρόμους και να κλείνετε ο Λαός μέσα στα σπίτια του, να αράζει στον καναπέ του και να τον αποβλακώνουν τα ΜΜΕ (τα όργανα τού Συστήματος) με τις τόσες εκπομπές σκουπίδια πού τού σερβίρουν καθημερινα με το τηλεοπτικό πρόγραμμά τους.

Ανώνυμος είπε...

Το Σύστημα γεμίζει τις πόλεις με Αλλοδαπούς για να υποβαθμίσει έτσι περιοχές ώστε να πουλήσει ο Λαός τα σπίτια του στο Σύστημα γιά ένα κομμάτι ψωμί και μετά να θησαυρίσει το Κεφάλαιο πουλώντας όλα αυτά που θα έχει αγοράσει για ψίχουλα απο τον Λαό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ύπνος τών Λαών είναι πολύτιμος γιά τούς Παγκόσμιους Άρχοντες Σιωνιστές τής Νέας Τάξης. Ελληνικέ Λαέ ξύπνα και πάψε ναι είσαι κομματόσκυλο. Πρόβατα τών κομμάτων ξυπνήστε γιά να έχουν ανθρώπινο μέλλον τα παιδιά, τα παιδιά που εσείς οι ανεύθυνοι τα γεννήσατε.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ ψάξε και διάβασε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε αυτήν την Λέσχη ανήκει και ο Τρισέ. Η γραμμή είναι κοινή, μη έχετε αυταπάτες ότι ο Αντώνης ή η Ντόρα θα μοιράσουν χρήμα στον Λαό.υν σε αυτήν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε αυτήν την Λέσχη ανήκει και ο Τρισέ. Η γραμμή είναι κοινή, μη έχετε αυταπάτες ότι ο Αντώνης ή η Ντόρα θα μοιράσουν χρήμα στον Λαό.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξε και διάβασε Λαέ γιά το RFID, λένε ότι ήδη στην Γερμανία το έβαλαν σε 5.000 άτομα και τώρα το πλασάρουν στην Αμέρικα.

Ανώνυμος είπε...

Το Δόγμα τού Σόκ. Ένα βιβλίο που μάλλον πρέπει να το διαβάσουμε όλοι γιά να καταλάβουμε επιτέλους τι πραγματικά συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ ψάξε και διάβασε γιά το Σύνδρομο ΤΙΝΑ (THERE IS NO ALTERNATIVE).

Ανώνυμος είπε...

Εάν είχαν φιλότιμο Όλοι Όσοι Ψήφιζαν 30 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα αυτοκτονούσαν τώρα γιά να καθαρίσει η Χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Τάξη τών Παγκόσμιων Αρχόντων Σιωνιστών θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων, με κάθε τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε, οι Αστυνομικές Δυνάμεις στις συγκεντρώσεις κτυπάνε αλύπιτα τούς πολίτες και στο κεφάλι, τούς κουκουλοφόρους που σπάνε και καίνε τα πάντα δεν τούς κτυπάνε ποτέ στο κεφάλι. Θα δείτε ότι οι Αστυνομία από Δυνάμεις Καταστολής όπως την έλεγαν τόσα χρόνια θα γίνει Δυνάμεις Εξόντωσης Πολιτών. Η Νέα Τάξη θέλει με κάθε τρόπο να γίνουν τα Σχέδιά της.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε γύρω σας τα χάλια μας, τα Ελληνόπουλα δδξ μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις, ενώ αντίθετα τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας ξέρουν σωστά Ελληνικά. Ο Λαός μας ξεπούλησε ο ίδιος την Ελληνική Γλώσσα μας όπως ήθελε το Σύστημα τής Νέας Τάξης.

Ανώνυμος είπε...

Από το 1981 είχαν ξεκινήσει την διάλυση τής Χώρας μας μα ο Λαός μας δεν έβλεπε γιατί τον είχαν κάνει κομματόσκυλο, κοίταζε το βόλεμά του, τον εαυτούλη του, χάσαμε ακόμη και την ανθρωπιά μας σαν Έλληνες, αδιαφορούμε γιά τον διπλανό μας. Τα εργοστάσια έκλειναν το ένα μετά από το άλλο, μείωναν την γεωργική παραγωγή μα ο Λαός ενδιαφερόταν καθημερινά μόνο γιά τις ποδοσφαιρικές ομάδες και γιά τα ριάλιτι και τις σκουπιδο-εκπομπές τών Πανελλαδικών τηλεοπτικών κανάλιών. Θέλουν Λαό αποβλακωμένο.άλυση τής Χώρας μας μα ο Λαός μας δεν έβλεπε γιατί τον είχαν κάνει κομματόσκυλο, κοίταζε το βόλεμά του, τον εαυτούλη του, χάσαμε ακόμη και την ανθρωπιά μας σαν Έλληνες, αδιαφορούμε γιά τον διπλανό μας. Τα εργοστάσια έκλειναν το ένα μετά από το άλλο, μείωναν την γεωργική παραγωγή μα ο Λαός ενδιαφερόταν καθημερινά μόνο γιά τις ποδοσφαιρικές ομάδες και γιά τα ριάλιτι και τις σκουπιδο-εκπομπές τών Πανελλαδικών τηλεοπτικών κανάλιών. Θέλουν Λαό αποβλακωμένο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σκέφθηκε ποτέ ο Λαός τόσα χρόνια πόσα χρήματα έβγαιναν αφορολόγητα έξω από την Χώρα από τούς Αλλοδαπούς που ο ίδιος ο Λαός τούς έβαζε και δούλευαν παράνομα.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα που πρέπει να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Λαός δεν ενδιαφέρεται γιά το μέλλον του, γιά το μέλλον τών παιδιών που γέννησε, γιά το μέλλον τής Χώρας του, τότε γιατί να ενδιαφερθούν οι πολιτικοί γι αυτά ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι Βαριά, Βαριά η φούστα τού Τσολιά. Ήρθε ο καιρός που πρέπει να το θυμηθούμε Όλοι αυτό και να το θυμήσουμε σε πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Η Λευκή Ψήφος στις εκλογές είναι Έγκυρη. Η αποχή από τις εκλογές βολεύει το Σύστημα, δεν το βλάπτει. Λαέ ψάξε και διάβασε τι γίνεται εάν οι κάλπες βγάλουν 50 % Λευκά Ψηφοδέλτια Σύν Μία Λευκή Ψήφο. Ήρθε ο καιρός που πρέπει Όλοι να ψάχνουμε πολλά και να μαθαίνουμε πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ στα ρέστα που σάς δίνουν όπου πληρώνετε, στις καφετέριες, στα φαγάδικα, στα περίπτερα, στα ψιλικατζίδικα, ακόμη και στα Διόδια λένε, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΡΕΣΤΑ. Αυξάνωντε τα κρούσματα. Εάν δεις τα ρέστα εκείνη την στιγμή την γλυτώνεις, φυσικά λένε ότι έκαναν Δήθεν λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Έξυπνος αναγνωρίζει πάντα το λάθος του, ο Πονηρός δικαιολογείται γιά το λάθος του, ενώ ο Ηλίθιος επιμένει στο λάθος του.ιά το λάθος του, ενώ ο Ηλίθιος επιμένει στο λάθος του.

Ανώνυμος είπε...

30 χρόνια ήθελαν τον Λαό χωρισμένο με τα κόμματα και με το ποδοσφαιρο-μπάσκετ, το Σύστημα δεν το βολεύει να είναι πάντα ενωμένος ο Λαός. Ήρθε η ώρα που πρέπει Όλοι να γίνουμε 1, Όλοι ζούμε στον ίδιο βούρκο τώρα πιά.

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα Λαέ πριν να σε κάνουν Δούλο 12 ώρες καθημερινά γιά 250 Ευρώ τον μήνα. Τότε θα είναι αργά γιά εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Από το 1981 έβαλαν τον συνδικαλισμό ακόμη και στα σχολεία, χώριζαν με τα κόμματα τον Λαό πάντα.

Related Posts with Thumbnails