Καλώς ήρθατε

Απώλεια εμπιστοσύνης!

Τα μαζικά πυρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και η ανοιχτή αμφισβήτηση της πολιτικής του Μνημονίου αποδεικνύουν την τεράστια απώλεια εμπιστοσύνης προς μια κυβέρνηση που βρίσκεται μόνιμα πλέον σε κατάσταση παραλυσίας. Άλλωστε: οι στόχοι για την οικονομία τινάζονται στον αέρα, οι αποφάσεις για όποιες χρήσιμες διαρθρωτικές αλλαγές βαλτώνουν, οι φήμες για τις εξελίξεις στην οικονομία της χώρας οργιάζουν, και η κοινωνική κατάθλιψη γενικεύεται.

Απέναντι στη ζοφερή αυτή πραγματικότητα ο πρωθυπουργός και το οικονομικό του επιτελείο ακολουθούν την πεπατημένη: με τις δηλώσεις τους φάσκουν και αντιφάσκουν, διαβεβαιώνουν και αυτοδιαψεύδονται.
Η ανακολουθία των διαβεβαιώσεων της κυβέρνησης είναι πρωτοφανής και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι...δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει ή παραπλανούν εσκεμμένα θεωρώντας ότι διοικούν μια χώρα λωτοφάγων;

Γιατί για ποια αξιοπιστία μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία δηλώνει :

«Το 2012 θα φανεί το φως στο τέλος του τούνελ», Γ. Παπανδρέου (23.3.11)

«Από το τέλος του 2011 θα επανέλθει η ανάπτυξη. Έχουμε αφήσει πίσω μας τα χειρότερα», Γ. Παπακωνσταντίνου ( 25.3.11)

«Η ανάκαμψη έχει αρχίσει!», Γ. Παπακωνσταντίνου (28.3.11)

«Και τώρα δεν θα έλεγα ότι είμαστε στο τέλος, δεν θα έλεγα καν στη μέση!» Γ.Παπακωνσταντίνου (5. 4.11)

«Διακινούν πολιτικές και δημοσιογραφικές παραισθησιογόνες αντιλήψεις, όσοι υποστηρίζουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο για να φτάσουν στη νιρβάνα», Φ. Σαχινίδης (5.4.11)

Τα περιθώρια, όμως, στενεύουν, καθώς οι πρόθυμοι ακροατές των κυβερνητικών παραπλανήσεων μειώνονται δραματικά. Δεν είναι μόνο πια η αξιωματική αντιπολίτευση που υποστηρίζει ότι η πολιτική αυτή δεν βγαίνει. Τα ίδια λένε η πλειοψηφία της κοινωνίας, επιστήμονες, τα μέσα ενημέρωσης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και υπουργοί.

Μάλλον είναι δύσκολο όλοι αυτοί να βρίσκονται σε κατάσταση νιρβάνας!
γράφει η Pistirik@
από το citypress-gr

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails