Καλώς ήρθατε

Η πανέξυπνη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ

Εντύπωση προκαλεί στην Κοινή Γνώμη το γεγονός ό,τι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες ή επεισόδια εκδηλώνονται από εκνευρισμένους Έλληνες πολίτες, εναντίον της κομματικής ολιγαρχίας του ΠΑΣΟΚ, όλα αποδίδονται σε μέλη ή οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό, τότε όλη η Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ, καθόσον απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Επικράτεια σημειώνονται συνεχώς τέτοια περιστατικά, όπου τύχει να κάνει εμφάνιση μέλος της πολιτικής ολιγαρχίας του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.

Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» αποδίδεται από την κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο γίνεται και με τα επεισόδια στην Κερατέα. Το ίδιο με κάθε διαμαρτυρία, γιαούρτωμα ή άλλου τύπου επεισόδια. Είναι άραγε όλοι αυτοί οι...διαμαρτυρόμενοι ή αντιστεκόμενοι πολίτες ΣΥΡΙΖΑ.
Όχι βέβαια.

Εμείς μπαίνουμε στον πειρασμό να σκεφτούμε ότι, η προσπάθεια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ να αποδοθούν όλες οι διαμαρτυρίες και τα επεισόδια στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα για να αδρανοποιήσει την κοινωνία και να την κρατήσει στον καναπέ.

Όταν ο κάθε πολίτης ακούει και βλέπει μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες τέτοια γεγονότα, τείνει να αισθάνεται αλληλέγγυος με τους διαμαρτυρόμενους, γιατί και ο ίδιος υφίσταται την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και εξεγείρεται. Επειδή όμως αυτό ενέχει τον κίνδυνο να πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και να ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία κατά του καθεστώτος, εκεί ακριβώς η πανέξυπνη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, ακυρώνει τη διάθεση για γενικότερη εξέλιξη του φαινομένου, καρφώνοντας στο συλλογικό υποσυνείδητο, την ιδέα ότι τέτοιες σκέψεις ταυτίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε η αγανάκτηση και η επιθυμία για εκδήλωσή της πέφτουν, αφού δεν θα ήθελε κάποιος να αποτελέσει καθοδηγούμενο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει χαμένος από αυτή την υπόθεση, καθόσον η προπαγάνδα αυτή του ΠΑΣΟΚ, έχει ως παράπλευρη απώλεια να τον ενισχύει στη λαϊκή συνείδηση ως το μαχητικότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Γιατί όμως επιλέχτηκε να στοχοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;
Μα γιατί είναι το πλέον ακίνδυνο για το πολιτικό σύστημα εξάρτημά του.

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΗarryTsopanos είπε...

Δεν ειναι καθολου εξυπνη απλα απευθυνεται σε ανοητους ψηφοφορους του Πασοκ,οσοι εχουν αναλυτικη σκεψη και ας μην ειναι πανεξυπνοι καταλαβαινουν απολυτα τι συμβαινει.

yannidakis είπε...

θα συμφωνήσω πως η στοχοποίηση αυτή βολεέυει και τα δύο κόμματα.
Όμως δεν είναι αναίτια. Όποιος ξέρει καλά τα μέλη του κόμματος, γνωρίζει τις ακραίες αντιδράσεις και εκδηλώσεις που κατα καιρούς χαρακτηρίζουν την δραστηριότητά τους :[

Ανώνυμος είπε...

Τη Βουγιουκλάκη που είδε κόκκινες και ..κίτρινες πεταλούδες (Το ξύλο βγήκε απ τον Παράδεισο) δεν θύμιζε ο Λοβέρδος, πάντα λαλίστατος, στις ειδήσεις του Mega;
Ο δε Πρετεντέρης δεν θύμιζε τον..Τσαγανέα;("Χρυσό μου..και κίτρινες! βεβαίως βεβαίως!)

Related Posts with Thumbnails