Καλώς ήρθατε

Ο ψεύτης και ο κλέφτης…

Μια του κλέφτη: Θυμάστε το περίφημο e-mail του τορναδόρου από την Κρήτη, τι πανικός έγινε και τι πολιτική προβοκάτσια στήθηκε μια και άμεσα η κυβέρνηση είχε κατηγορήσει τη ΝΔ ότι διακινεί τέτοιες φήμες…..

Ακόμη ψάχνουνε τον τορναδόρο.

Δυο του κλέφτη: Αίτημα εισαγγελικής έρευνας για διακίνηση φημών που επηρέασαν την πορεία των αγορών εξέδωσε χθες 20 Απριλίου 2011, το υπουργείο Οικονομικών με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού (πριν την κάνει για διακοπές).

“Επειδή κάθε διακίνηση ψευδών ειδήσεων είναι ικανή να δημιουργήσει ανησυχία στο ευρύτερο κοινό, το Υπουργείο Οικονομικών θα ζητά εφεξής τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο”.

Ετοιμάζονται οι “Άγγελοι του Τσάρλυ” για να απαγάγουν τα μεγαλοστελέχη της Citi Group του Λονδίνου.

Αλλά…

“Νέο ρεκόρ πάνω από τις 1.400 μονάδες βάσης καταγράφει τη Μ. Τετάρτη το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων, μετά από τις δηλώσεις του σύμβουλου της γερμανικής κυβέρνησης ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να χρειαστεί αναδιάρθρωση του χρέους της.”

Επιστήμονες τα παλικάρια.

Διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ρεεε.., μην μασάτε.

Τρεις και η κακή τους μέρα:

20 APR 2011, Wall Street Journal.

Για περίπου ένα χρόνο, η επίσημη άρνηση της Ευρώπης να αναγνωρίσει ακόμη και το ενδεχόμενο ελληνικής αθέτησης εξόφλησης του χρέους αγγίζει τα όρια του κωμικού. Αλλά με τα ελληνικά διετή ομόλογα να αποφέρουν 20% και τα CDS να αποτιμώνται ως εάν η αθέτηση εξόφλησης του χρέους είναι πιο πιθανή να γίνει από το να μη γίνει, η άρνηση της ΕΕ έχει γίνει από διασκεδαστική επικίνδυνη.

Οι αναφορές των Media αυτήν την εβδομάδα παρέπεμπαν σε Έλληνες, Γερμανούς και στελέχη της ΕΕ και του ΔΝΤ οι οποίοι ανώνυμα παραδέχονταν το αυτονόητο: Ακόμα και αν η Ελλάδα πληροί τους στόχους που συμφωνήθηκαν στο πακέτο διάσωσης της, θα επιβαρυνθεί με ένα χρέος που δεν είναι βιώσιμο, το οποίο κάνει μια αναδιάρθρωση των υπόλοιπων οφειλών, που πλησιάζει τώρα πλέον το 150% του ΑΕΠ, κάτι το αναπόφευκτο. Όλες αυτές οι αναφορές μέχρι στιγμής έχουν επιτευχθεί με την επίμονη άρνηση από εκπροσώπους τύπου και άλλους αξιωματούχους….

Ρουφήχτε τ’ αβγό σας.

Άντε ¨Καλή Αναστ….” , κομμένο όπως θέλει ο κυρ-Δήμαρχος.
GS
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails