Καλώς ήρθατε

Ντεμέκ μαγκιά

Είναι η απροκάλυπτη προσπάθεια του κ. Παπανδρέου να μας πείσει πως συγκινείται από την απόγνωση που ζουν εκατομμύρια Έλληνες από τις δικές του υποτακτικές επιλογές.
Είναι η επικοινωνιακή προπαγάνδα της Ν. Δημοκρατίας να μας εξασφαλίσει το πολιτικό όραμα που μας στερεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ όλοι
ξέρουν πως ο Κ.Σαμαράς είναι τόσο πρακτικά όσο και πολιτικά ανίκανος να ανταπεξέλθει στην κατάσταση.

Ντεμέκ μαγκιά είναι οι χειρισμοί της αριστεράς, που ακόμη και όταν... χρειαζόμαστε αντίβαρο στην ξεφτίλα, συνεχίζει να οργανώνει ξεχωριστές πορείες του ΠΑΜΕ βόλτα και φεύγουμε..., ζώντας στην δική της πολιτική νιρβάνα άλλων εποχών.

Είναι η απίστευτη ανικανότητα της προοδευτικής "αριστεράς" του κ. Τσίπρα, νέου, ωραίου και τόσο απελπιστικά αναποτελεσματικού. Οι ανεύθυνες δηλώσεις του κ. Αλαβάνου που υποθάλπτουν βία. Οι καιροί είναι επικίνδυνοι και η χώρα δεν χρειάζεται παρότρυνση σε βίαιες πράξεις. Όραμα χρειάζεται αλλά η εστέτ ασφάλεια του κ.Αλαβάνου, αφού απέτυχε να εμπνεύσει αυθεντικά λαϊκά κινήματα, αρκείται πλέον σε δηλώσεις για τις πλατείες Ταχρίρ.

Ντεμέκ μαγκιά είναι η σιωπή των ακροδεξιών του ΛΑΟΣ που εξαντλούν την πολιτική τους ρητορεία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στους μετανάστες και στις ταυτότητες. Στα σπουδαία, καμιά κίνηση. Το έχουνε ράψει σαν τους πρόσφυγες.

Ντεμέκ μαγκιά είναι η wanna be πολιτική περσόνα -αλλά κρίμα είμαι παπάς- Άνθιμος, που εξαντλεί τα ψυχολογικά του συμπλέγματα στον Μπουτάρη και τους γάμους ομοφύλων, λες και χέστηκε κανείς μας (εκτός από τη φοράδα στ' αλώνι) για το αν θα παντρευτεί ο γείτονας. Καμία σοβαρή πολιτική τοποθέτηση, καμία σοβαρότητα, ανοχή και υποκρισία. Αυτή είναι η εκκλησία.

Ντεμέκ μαγκιά είμαι εσύ και γω, που πατάμε κάτω σαν τις γόπες και στρίβουμε με δύναμη και το πόδι επιπλέον τον κάθε κακομοίρη μετανάστη, αδύναμο και τον συνάνθρωπό μας καθημερινά, ενώ κάθε Δευτέρα βράδυ, στις 9.00, μουσκεύουμε με δάκρυα το μανίκι για κάτι λεπρούς πριν εξήντα χρόνια.
Φτάνει παιδιά.
Δεν θέλουμε άλλους τσάμπα μάγκες.
από το eyewitness

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails