Καλώς ήρθατε

Προς όλους τους "δήθεν προοδευτικούς" της Ηγουμενίτσας...

Κάθε μέρα και χειρότερα στην Ηγουμενίτσα με τους λαθρομετανάστες. Έχουν κάνει το λιμάνι γκέτο, ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Καλά για να κυκλοφορήσει κάποιος εκεί...ούτε λόγος να γίνεται!

Η Αστυνομία και οι Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού πολύ... χαλαρές! Και η αιτία είναι οι διάφοροι προοδευτικοί, κουλτουριάδες και πολυπολιτισμικοί που φωνασκούν με το παραμικρό! Όχι κακομεταχειρίζονται τους καημένους τους αλλοδαπούς, όχι τους χτύπησαν, όχι τους σπρώχνουν και τους κάνουν "ντα"!

Προς όλους εσάς "ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΔΕΣ"...πάρτε τους να του κοιμίσετε και να τους ταΐσετε στα σπίτια σας!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Αναλογιστείτε πως με αυτά που κάνετε θα "εκβιάσετε" τον κόσμο "να πάρει τον νόμο στα χέρια του"! Θα έχουμε επεισόδια! και μάλιστα σοβαρά! Κανείς δεν ανέχεται να του πειράζουν την οικογένειά του!
"Σας χτυπάμε το καμπανάκι"...
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Έχετε ευθύνη για τις πράξεις και τα λόγια σας!
από το epirus-ellas

5 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Unknown είπε...

Πυροβόλησαν μετανάστη για… πλάκα!


Δεύτερο περιστατικό… σκοποβολής με στόχο μετανάστη αναστατώνει την Ήπειρο, δύο μήνες μετά την σύλληψη του ιδιοκτήτη ενός πρατηρίου καυσίμων ο οποίος είχε πυροβολήσει στα γεννητικά όργανα έναν άτυχο Κούρδο! Ο δράστης βρήκε μιμητές στην Πρέβεζα, όπου κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται «άνθρωποι» χρησιμοποίησαν ως… κινούμενους στόχους τους μετανάστες που δούλευαν στα χωράφια!

Το νέο ρατσιστικό περιστατικό συνέβη σε αγροτική περιοχή έξω από την Πρέβεζα, όπου εργαζόταν μια ομάδα 20 Πακιστανών, Ξαφνικά, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τους πλησίασε και ο συνοδηγός άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους, ευτυχώς με αεροβόλο όπλο και όχι με πυροβόλο! Από τις απανωτές βολές του, τραυματίστηκε πάνω από το δεξί μάτι ένας 20χρονος που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή αμέσως μετά τον τραυματισμό του μετανάστη και αναζητούνται… Στα μέσα Νοεμβρίου, ένα ανάλογο –αλλά πιο σοβαρό- περιστατικό είχε συγκλονίσει την Θεσπρωτία, όταν ένας πρατηριούχος καυσίμων πλησίασε μια ομάδα των μεταναστών στο Νεοχώρι Παραμυθιάς και πυροβόλησε οκτώ φορές εναντίον τους μέσα από το αυτοκίνητό του, από απόσταση δέκα μέτρων, τραυματίζοντας με τρεις σφαίρες σοβαρά στα γεννητικά όργανα έναν Κούρδο. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα, μετά από καταγγελίες ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας τα λες καθόλου καλά φίλε disorderisti. Κατ' αρχήν διευκρινίζω ότι δεν είμαι ρατσιστής και ότι δεν γνωρίζω το περιστατικό που αναφέρεις στην ΠΡΕΒΕΖΑ. Γνωρίζω όμως πολύ καλά τι έγινε με τον Πρατηριούχο διότι είμαι μόνιμος κάτοικος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Αυτά που αναφέρεις δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί δεν αναφέρεις τι και πόσα είχε ''τραβήξει'' ο συγκεκριμένος πρατηριούχος από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες? 'Οχι πως δικαιολογώ βέβαια την πράξη του, αλλά σκέψου και την περίπτωση ...ότι "θόλωσε το μυαλό του". Ίσως να μην γνωρίζεις περισσότερα, ή κάπου διάβασες ή στο μετέφεραν. Η Ηγουμενίτσα είναι πολύ μικρή πόλη (θα έλεγα ένα μεγάλο χωριό) και οι λαθρομετανάστες είναι παντού. Δεν μπορούν τα παιδιά (μόλις σουρουπώσει) να πάνε ούτε στα φροντιστήρια χωρίς κίνδυνο. Κάποια βράδυα γίνονται "μάχες" μεταξύ λαθρομεταναστών για τους κάδους απορριμάτων. Ναι, έχουν μοιράσει και τους κάδους! Σομαλοί, Πακιστανοί, Κούρδοι, Παλαιστίνιοι ... Προχθές πάλι το βράδυ έγινε χαμός έξω από το λιμ άνι της Ηγουμενίτσας. Μάχες με καδρόνια, πέτρες κ.ά.
Αν τυχόν είσαι από την Ηγουμενίτσα ή την Θεσπρωτίαν γενικότερα, τότε αποκλείεται να μην γνωρίζεις ότι η κατάσταση είναι τραγική. Αν όχι και απλά σε πληροφόρησαν, τότε καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός. Τώρα θέλουν να καταργήσουν και το Τάγμα Πεζικού στους Φιλιάτες και να φέρουν στις εγκαταστάσεις Κούρδους !!! (Γιατί? Για να λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες?). Απ' την άλλη πλευρά έχουμε τους ΤΣΑΜΗΔΕΣ τώρα.
Κάθε χρόνο -την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου- εορτάζουν την εβδομάδα για την Τσαμουριά και έκαναν πορείες μέχρι το Τελωνείο Μαυροματίου Σαγιάδας Θεσπρωτίας με σκοπό να εισέλθουν σε Ελλκηνικό έδαφος. Τους εμπόδιζαν βέβαια. Φέτος ποιος θα τους εμποδίσει? Ήδη ανακοίνωσαν ότι φέτος θα γιορτάσουν στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ !!! Από 15/12/2010 ... τέλος η βίζα.
Ποιος θα τους εμποδίσει?
Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το "ανακάτεμα" λαών είναι η υλοποίηση σχεδίου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? Βέβαια, δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι οι λαθρομετανάστες και αναζητούν καλύτερη τύχη. Όμως
καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν σέβονται την Χώρα στην οποία (παράνομα) βρίσκονται. Να είσαι βέβαιος, ότι αν έκαναν τα ίδια στη δική τους Χώρα, την ίδια στιγμή το ..."κεφάλι τους θα έπεφτε από τους ώμους τους".
Η κατάσταση είναι τραγική σε πάρα πολλές Ελληνικές πόλεις.
Μην ακούς λοιπόν φίλε, τους διαφόρους θολοκουλτουριάρηδες που προπαγανδίζουν δήθεν υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ στην πραγματικότητα έχουν άλλους σκοπούς...
Φιλικά - Κώστας Ε.

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά το περιστατικό στην ΠΡΕΒΕΖΑ .... δεν συνέβη στην ΠΡΕΒΕΖΑ. Δεν τα ξέρεις καθόλου καλά. Για του λόγου το αληθές, δες παρακάτω δημοσίευμα από το E-igoumenitsa.gr
-- Αναζητούν τον ρατσιστή που πυροβόλησε μετανάστη στην Ηγουμενίτσα --

Συντάχθηκε απο τον/την Σοκόλης Νικόλαος
Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2011 11:25

Τον ιδιοκτήτη ενός λευκού αυτοκινήτου μάρκας «VW Golf» με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην Ηγουμενίτσα, ως δράστη της απόπειρας σε βάρος ενός νεαρού οικονομικού μετανάστη που πυροβολήθηκε στο πρόσωπο και λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του.
Ο 20χρονος Ιρακινός, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Φιλιατών τραυματισμένος στο φρύδι, δέχθηκε σφαιρίδια αεροβόλου όπλου μέσα από... το κινούμενο αυτοκίνητο την περιγραφή του οποίου έδωσαν άλλοι μετανάστες, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Είχε προηγηθεί η συμπλοκή μεταξύ παράνομων μεταναστών, μια από τις πολλές των τελευταίων ημερών.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας ακόμη Ιρακινός λαθρομετανάστης που τραυματίστηκε στο πόδι με μαχαίρι από συμπατριώτη του, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, όπου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες αλλοδαποί με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να τρυπώσουν κρυφά σε κάποιο από τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς την Ιταλίa.-

ΚΩΣΤΑΣ Ε.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε και αυτό φίλε για να καταλάβεις .... τι "ωραία" είναι η κατάσταση στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:
Νέα αιματηρή συμπλοκή λαθρομεταναστών χθές βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Συντάχθηκε απο τον/την Σοκόλης Νικόλαος
Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011 10:51

Νέο μαχαίρωμα, αυτή τη φορά 22χρονου Αλγερινού, σημειώθηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε συμπλοκή λαθρομεταναστών, απόψε λίγο πριν τις 7. Ομάδα Κόυρδων συνεπλάκη με ομάδα Αλγερινών και ένας εκ των πρώτων έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον νεαρό στο πρόσωπο, κοντά στον αυχένα. Στη συμπλοκή επενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη και διέλυσε τους συγκεντρωμένους, που κρύφτηκαν στο δάσος, κοντά στο λιμάνι, όπου και έχουν στημένα τα πρόχειρα καταλύματά τους.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και ενδεχόμενη νοσηλεία στο νοσοκομείο Φιλιατών. Η αστυνομία παραμένει στο σημείο για αποφυγή νέας συμπλοκής.

Είναι ο τρίτος τραυματισμός το τελευταίο τριήμερο σε συμπλοκές λαθρομεταναστών, καθώς προηγήθηκε ο τραυματισμός ενός με μαχαίρι στο πρόσωπο, και ενός άλλου από σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, επίσης, στο πρόσωπο.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κώστας Ε.

Unknown είπε...

Θόλωσε το μυαλό του?
τι συζήτηση θές να κάνουμε μετά από αυτό?
όλοι εσείς οι "αγανακτισμένοι" κάτοικοι μιλάτε για μετανάστες που δε σέβονται τη χώρα που τους "φιλοξενεί".
Ο σεβασμός είναι κάτι αμοιβαίο και κερδίζεται,ΔΕΝ απαιτήται...
Οδηγήστε σε ένα φαύλο κύκλο,σε μια ατέρμονη παγίδα και πέζετε το παιχνίδι του συστήματος και δυστυχώς δε το καταλαβαίνεται.
Όσο για το "εγώ δεν είμαι ρατσιστής" ναι φίλε μου ξέρω :αυτοί είναι Αλβανοί,εγώ δε φταίω...

Δες αυτό και πες μου την άποψή σου...
http://disorderisti.blogspot.com/2010/10/blog-post_5445.html

Related Posts with Thumbnails