Καλώς ήρθατε

Ανοικτή επιστολή στον κ. Δασκαλόπουλο

Προς Αξιότιμον κύριον Δασκαλόπουλο

Πρόεδρο ΣΕΒ.

Ενταύθα

Αναγνωρίζοντας την διάθεση σας να προσφέρεται τα μέγιστα και έχοντας ως αρχή ο κάθε ένας να κοιτά την καμπούρα του πρώτα πριν ζητήσει από τους άλλους να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες των καιρών, παρακαλώ δεχθείτε τις κάτωθι προτάσεις για βελτίωση της απόδοσης της επαγγελματικής σας ομάδας.

Αρχικά για... λόγους ισονομίας και δικαιοσύνης απέναντι στις άλλες κοινωνικές ομάδες παρακαλούμε όπως αναλάβετε πρωτοβουλία και ζητήσετε από τις δικαστικές, φορολογικές αρχές έλεγχο όλων των επιχειρήσεων για το πώς διάθεσαν τα κεφάλαια που άντλησαν την αμαρτωλή περίοδο 1998-2002 από το χρηματιστήριο, είτε κατά την εισαγωγή τους, είτε με αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων.

Για όσους αποδειχθεί ότι παρανόμησαν ληστεύοντας στην ουσία το επενδυτικό κοινό αναμένουμε τις πρωτοβουλίες σας για την κοινωνική τους αποδοκιμασία και τον ποινικό τους κολασμό.

Προσδοκούμε δημόσια έκκληση σας για επιστροφή των κεφαλαίων που έχετε τοποθετήσει στα θησαυροφυλάκια του εξωτερικού

Έτσι, και τις τράπεζες σας στις οποίες είστε μέτοχοι θα στηρίξετε, και με την αυξημένη ρευστότητα θα χρηματοδοτηθούν τα επενδυτικά σας σχέδια.

Συμφωνούμε ότι το δημόσιο πρέπει να εξυγιανθεί από τους παρίες τα παράσιτα και τους τεμπέληδες.

Παράλληλα το ίδιο πρέπει να γίνει και στον ιδιωτικό τομέα με την απομάκρυνση πάσης φύσεως κουνιάδων, μπατζανάκηδων, φίλων, γαμπρών, κουμπάρων, συμπεθέρων και λοιπών προσκείμενων δυνάμεων και αυλικών των βασικών μετόχων.

Από την στιγμή που είστε θιασώτης του υγιούς και ανόθευτου ανταγωνισμού αναμένουμε αφού πρώτα καταγγείλετε στην συνέχεια απομακρύνετε όλα τα μέλη σας που έχουν οποιαδήποτε σχέση με μέσα ενημέρωσης που εκβιάζουν, κατακρεουργούν δημόσια πρόσωπα που δεν ενδίδουν στους εκβιασμούς τους.

Επειδή παρακολουθούμε με αγωνία την προσπάθεια σας για πάταξη της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς του κράτους έχουμε μια καταπληκτική ιδέα που πιστεύουμε ότι θα σας ενθουσιάσει.

Επιβάλλεται στα μέλη σας να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα εφοριακών, τελωνειακών, και λοιπών δημόσιων λειτουργών που έχετε ευεργετήσει στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τις εργασίες σας.

Κύριε πρόεδρε πραγματικά πρέπει να είσαστε περήφανοι για την κοινωνία ευημερίας και συνοχής που χτίζεται χέρι χέρι με την σοσιαλιστική κυβέρνηση του οραματιστή Γεωργίου Παπανδρέου.

Πράγματι η προοπτική αμοιβών των 550 και 600 ευρώ ανά μήνα για τους εργαζόμενους δημιουργεί το άριστο περιβάλλον ανάπτυξης των πλέον φιλόδοξων κοινωνικών ονείρων.
Aris. A

από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails