Καλώς ήρθατε

Βίαια επεισόδια στο Σύνταγμα...

Τώρα... Βίαια επεισόδια στο Σύνταγμα πολλές μολότοφ ελεγχόμενες εστίες φωτιάς σε όλη την Πλατεία Συντάγματος... Έκτος έλεγχου η κατάσταση στην Φιλελλήνων! Φωτιά και στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Δυο κατεστραμμένες μηχανές της ομάδας Δίας.

Πανεπιστημίου και Φιλελλήνων τα...επεισόδια, εκρήξεις στην αρχή της Μητροπόλεως.

Επίθεση των αστυνομικών και στην πορεία στα Προπύλαια με χημικά και κρότου λάμψεις απαντάνε με πέτρες και νεράντζια οι διαδηλωτές, πάρα πολύς κόσμος στην πορεία.


Οργισμένοι Αθηναίοι-τραμπούκοι πλάκωσαν στο ξύλο τον Κωστή Χατζηδάκη! δείτε το βίντεο που ακολουθεί...



Στο βίντεο που ακολουθεί παρατηρήστε προσεκτικά από το 0,23 μέχρι το 0,33 δευτερόλεπτο στην κάτω δεξιά γωνία για να καταλάβετε πως αποδεικνύεται η προβοκάτσια...



Αν η αστυνομία θέλει τον τραμπούκο που επιτέθηκε στον Χατζηδάκη, τον έχει...
Όλα τα άλλα αποτελούν γελοία υποκρισία.
Αλήθεια κ.κ Παναγόπουλε, Παπασπύρο και λοιποί εργατοπατέρες αναγνωρίζεται μήπως τον κύριο(;) με τον σκούφο δεξιά στην φωτό; ναι ναι αυτόν με την σηκωμένη γροθιά!!!

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Stathis είπε...

Επιτέθηκαν σ' αυτόν που είχε ψηφίσει κατά του "Μνημονίου" και μόλις είχε καταψηφίσει το "Πολυνομοσχέδιο" του εργασιακού μεσαίωνα, της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ!

apneagr είπε...

@Stathis Ο λαός μας λέει ότι "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά", όχι ότι ο συγκεκριμένος είναι άμοιρος ευθυνών και παίρνει συχωροχάρτι...

Related Posts with Thumbnails