Καλώς ήρθατε

Παρατράβηξε το αστείο...

Η ιστορία με διακυβέρνηση της χώρας από την Τρόικα και το ΔΝΤ, δεν πρόκειται να μας βγει σε καλό. Οι διάφορες αποκαλύψεις καθημερινά, αναδεικνύουν μια ιστορία γεμάτη αναλήθειες, μισές αλήθειες και παραπληροφόρηση. Ο χρόνος βέβαια θα αναδείξει τα πραγματικά γεγονότα σε όλες τους τις διαστάσεις, όμως προς το παρόν μόνο αποσπασματικά μπορούμε να βλέπουμε τη σύνθεση του παζλ!

Κι έρχεται ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, για να αποκαλύψει με το σταγονόμετρο, μέρος αυτής της αλήθειας, προκαλώντας αναταράξεις και εκνευρισμό στο πολιτικό σκηνικό. Ο οποίος Γιούνκερ, είπε ότι, σε διάλογο που είχε με πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, άκουσε από το στόμα του τη φράση: «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα».

Αυτό αποδεικνύει δύο πράγματα. Ότι αφενός οι Ευρωπαίου γνώριζαν εκτενώς την όλη κατάσταση, την οποία «κάποια μέρα θα έπρεπε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει». Και αφετέρου, την ωμή επέμβαση της Τρόικας στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Ποιος ήταν ο... πρώην πρωθυπουργός; Η Νέα Δημοκρατία δείχνει τον Κώστα Σημίτη, το ΠΑΣΟΚ δείχνει τον Κώστα Καραμανλή! Την ίδια στιγμή, που η Βουλή των Ελλήνων ετοιμάζεται να συστήσει μια νέα Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία! Η οποία, ακόμα, δεν έχει αποφασιστεί από πού θα ξεκινήσει. Από το 2004; Από το 1996; Από το 1981; Από το 1974; Από το 1967; Από το 1940; Ή μήπως από το 1821;

Γεγονός είναι ότι κάποιοι μας δουλεύουν και μας εκμεταλλεύονται αγρίως, στην προσπάθειά τους, πάνω απ’ όλα, να σώσουν τον πολιτικό κόσμο (τους εαυτούς τους!!!) και το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Αλήθεια, ποια Εξεταστική Επιτροπή τα τελευταία χρόνια κατέδειξε την πάσα αλήθεια για τα γεγονότα με τα οποία ασχολήθηκε;

Το αστείο παρατράβηξε! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, έχουν εξίσου τις ίδιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Τόσο την οικονομική, όσο και την πολιτική της υποβάθμιση και πολιτιστική διολίσθηση. Όταν όλοι εμείς που ψηφίζουμε και πληρώνουμε τους ανάλγητους φόρους που μας επιβάλλουν, πάψουμε να ζούμε σε «μπλε» και «πράσινα» καφενεία, τότε θα καταλάβουμε και θα αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα!

από το ΕΩΘΙΝΟΝ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Σήμερα παρουσία πολλών Ελλήνων στο Συμβούλιο της Επικρατείας ετέθη σε κρίση η προσφυγή της ομάδος των δικηγόρων ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο. Έγινε πλέον ξεκάθαρο και φανερό ότι οι ψευτοπροοδευτικοί συνταγματολόγοι δεν αντέχουνε καμία αντιπαράθεση με λογικά επιχειρήματα.

Ο συνταγματολόγος Αλεβιζάτος (ο Θεός να τον κάνει) έδειξε απλά ότι είναι ένας νομικός φασουλής αδυνατώντας να τεκμηριώσει τις ανθελληνικές θέσεις του. Οι Έλληνες δικαστές αλλά και οι δικηγόροι, μοναδικοί υπερασπιστές του ελληνισμού, με μία αγόρευση καταπέλτη απέδειξαν το ύποπτο, εθνικά, ποιόν του λαθρονομοσχεδίου του οποίου εισηγητής ήταν ο Αλεβιζάτος. Τα κομπιάσματα και οι γαλιφιές προς το δικαστήριο, του δήθεν συνταγματολόγου και εισηγητή του λαθρονομοσχεδίου Αλεβιζάτου, δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων και το μόνο πράγμα το οποίο κατάφεραν να κάνουν , είναι να μας γεμίζουν αμφιβολίες για τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο κάποιοι παίρνουν πτυχία, γίνονται καθηγητές πανεπιστημίου και στη συνέχεια ξεπληρώνουν τη θέση αυτή που πήραν με νομοσχέδια τέτοιου τύπου.

Στο δικαστήριο για πρώτη φορά απ το στόμα της ελληνικής επίσημης δικαιοσύνης ακούστηκαν εκφράσεις όπως "εισβολή" και "εποικισμός". Αποτέλεσε έκπληξη για εμάς που είμασταν παρόντες, η ακέραια στάση της δικαστικής εξουσίας που περιμένουμε να συνεχιστεί μέχρι την έκδοση της απόφασης. Είμαστε σίγουροι ότι το διεφθαρμένο κράτος της μίζας και της αρπαχτής, των ανεύθυνων πολιτικών και της κλεπτοκρατίας, αυτό το κράτος που επέτρεψε στην Πέμπτη φάλαγγα των κλόουν του πανεπιστημίου να νομοθετεί εις βάρος της πατρίδας, θα προσπαθήσει να εκβιάσει , πιέσει, δωροδοκήσει, διαφθείρει και εξαγοράσει τους Έλληνες δικαστές για να μην κάνουν το καθήκον τους.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
Αναρτήθηκε από Ωρίων στις 3:45 μ.μ.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails