Καλώς ήρθατε

Ειδικός συνεργάτης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος ενώ πληρώνεται για να είναι στο Υπουργείο... δεν έχει πατήσει το πόδι του

Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν και μόνο . Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι αγανακτούν για τις θυσίες που τους υποχρεώνουν υπάρχουν κάποιοι γαντζωμένοι στο σύστημα εξουσίας που κονομάνε χωρίς να πατούν το πόδι τους στο χώρο εργασίας τους.

Περίτρανο παράδειγμα είναι ο συνεργάτης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραΐτη . Ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Τσακανίκας με την Υπ αριθμ 46229/ 07/12/2009 απόφαση της Υπουργού κ. Μπιρμπίλη έχει διοριστεί ως συνεργάτης του Υφυπουργού κ. Μωραΐτη με ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων την 20η Οκτωβρίου του παρελθόντος έτους.

Όσο τον είδατε εσείς στο Υπουργείο τόσο τον είδαν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Αμαλιάδος. Ο κύριος Τσακανίκας απολαμβάνει των προνομίων που του έχει δώσει το κράτος ενώ παράλληλα με άνεση και χωρίς να του το απαγορεύει κανείς παριστάνει τον παράγοντα- δημοσιογράφο στην πόλη του Αγρινίου.

Όπως μαρτυρεί το... σχετικό σποτ του ραδιοφωνικού σταθμού ο εν λόγω συνεργάτης του Υπουργού από τις 9-11 καθημερινά κάνει εκπομπή ενώ στη συνέχεια μέχρι το μεσημέρι εργάζεται στην καθημερινή εφημερίδα του Αγρινίου «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ» . Ο Υπουργός προφανώς ξεχρεώνει κάποιο γραμμάτιο με την τοποθέτηση του στην θέση ή τον χρειάζεται για να περνά τη δική του γραμμή στα τοπικά μέσα στα οποία εργάζεται παράλληλα ο κ. Τσακανίκας;

Όπως και να έχει είναι επιεικώς απαράδεκτο στις σημερινές οικονομικές συνθήκες να υπάρχουν άτομα τα οποία να πληρώνονται για να κάθονται ενώ από την άλλη υπάλληλοι να ματώνουν στην εργασία και να τους γίνονται συνεχώς περικοπές . Την ώρα που κόβονται χιλιάδες μισθοί …ο συνεργάτης του Υφυπουργού περιβάλλοντος πληρώνεται από το κράτος και άλλες 3ης επιχειρήσεις αλλά αυτή είναι η Ελλάδα πώς να το κάνουμε!
από το Αιτωλοακαρνανίας Δρώμενα

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails