Καλώς ήρθατε

Πως ορίζεται ο σύγχρονος φασισμός

Πριν από μήνες είχαμε γράψει: Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο. Μόνο κομματικά φλάμπουρα, δείγμα της φασιστικής στρατηγικής που ακολουθεί κάθε τυραννικό καθεστώς προκειμένου να κατακτήσει την εξουσία. “Εμείς δεν δίνουμε δεκάρα για τη χώρα. Όποιος είναι μαζί μας θα φάει. Οι άλλοι να πάνε στον αγύριστο”.

Δεύτερον: Τα Ψέμματα. Όπως έλεγαν και οι επιτελείς του γ’ Ράιχ, όσο πιο τραβηγμένο είναι ένα ψέμα τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να γίνει πιστευτό. Ε, λοιπόν, η μαριονέτα του καπιταλισμού είπε το αμίμητο: Δόθηκαν ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στις τράπεζες!! ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ! Σα να λέμε ότι ανακαλύφθηκε Φερυ Μπόουτ που πάει στον αστερισμό του Ωρίωνα. Και όμως, παρατηρείστε τα ανεγκέφαλα φασισταριά από κάτω. Χειροκροτούν! Χειροκροτούν τον φύρερ παρότι το ψέμα που εκστομίζει είναι απίστευτο:Νομίζετε ότι η ηλιθιότητα έχει τέλος; Λάθος. Δείτε το δεύτερο απίστευτο ψέμμα που εκστόμισε στα Ιωάννινα. “Μάταια περιμένουν οι συμπολίτες μας την Εγνατία να περάσει από την Ήπειρο μέχρι το 2010″. Βέβαια η Εγνατία είχε περάσει ήδη από το 2009!! Όλοι το ήξεραν, ακόμα και ο ίδιος είχε φτάσει εκεί μέσω της Εγνατίας οδού!! Και όμως, παρατηρείστε τις αντιδράσεις των ΗΛΙΘΙΩΝ. Των φασισταριών που δεν δίνουν δεκάρα για τίποτε άλλο εκτός από το τομάρι τους. Χειροκροτούν και ανεμίζουν σημαίες! Μπράβο μεγάλε ηγέτη! Μπράβο Φύρερ! Εμείς είμαστε ηλίθιοι, για να το λες εσύ, η Εγνατία ΔΕΝ έχει περάσει.Έτσι, καταφέραμε να εκλέξουμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δεν δίνει δεκάρα για την Πατρίδα, δεκάρα για τον Έλληνα. Ένα δημιούργημα του παγκόσμιου φασισμού που όντως δεν χρωστάει σε κανέναν απλό Έλληνα αφού γνωρίζει ποιοι και πως τον εξέλεξαν. Τους δικαίωσε δε με τον καλύτερο τρόπο αφού επί των ημερών του ο παγκόσμιος φασισμός θησαύρισε εις βάρος της χώρας. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες. Το χειρότερο; Ότι συνεχίζει ακάθεκτος. Δεν δίνει δεκάρα. Εάν δεν τον σταματήσουμε θα συνεχίζει. Θα συνεχίσει έως ότου ΕΜΕΙΣ να τον σταματήσουμε.
από το olympia

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

έγραψα ένα κείμενο για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα... Περιμένω τη συμμετοχή σας στο εγχείρημα και τις υποδείξεις σας για τις όποιες βελτιώσεις στο κείμενο προτού ξεκινήσουμε τη συλλογή υπογραφών και το διαδόσουμε. Έξω απο κόμματα και έξω απο όποια καπήλευση της προσπάθειας. Ο λαός είμαστε εμείς. Ελπίζω να συμφωνείτε και να το κάνουμε πράξη. Ας μη μένουμε άλλο αμέτοχοι, καλή η κριτική αλλά ας περάσουμε στη δράση... Όλοι μαζί μπορούμε, που λένε και οι πολιτικοί μας...


ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε
Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτή τη διαμαρτυρία, με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον της πατρίδας μας και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας , δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Η απόφαση της κυβέρνησης για ενεργοποίηση του φερόμενου ως μηχανισμού στήριξης και ουσιαστικά την προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ δεν αποτελεί προϊόν θέλησης του ελληνικού Λαού. Δεν επιθυμούμε να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας, ούτε κατανοούμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την απώλεια μέρους της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση. Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τωρινού πρωθυπουργού.
Επιθυμούμε λοιπόν να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στους καταναγκασμούς των ισχυρών και στην απαίτηση να φορτωθούν οι λαοί τις συνέπειες των αδιεξόδων και της κρίσης που γεννά το παγκόσμιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της κερδοσκοπίας.

Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι εκφράζει τη θέληση του Ελληνικού Λαού, τότε απαιτούμε την άμεση διενέργεια Δημοψηφίσματος όπως πρόσφατα, παρά τις σημαντικές διαφορές μας με το εν λόγω παράδειγμα, διενεργήθηκε στην Ισλανδία και όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου, γιατί ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός δικαιούται να αποφασίζει για τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν.Επίθετο:
Όνομα:
Πόλη:
Διεύθυνση:
e- mail:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

http://www.gopetition.com/online/35947/sign.html

παιδιά στο παραπάνω link ψηφίζουμε... διαδώστε το εαν θέλετε όπου μπορειτε...

Related Posts with Thumbnails