Καλώς ήρθατε

Καθηγητές στην απάτη διαθέτει κυβέρνηση Παπανδρέου

Το OPENGOV HELLAS έχει πλάκα...

Ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος με πλαστά στοιχεία σπουδών...
Τελικά είναι κανόνας ή εξαίρεση η μέθοδος εξαπάτησης που ακολουθούν κάποιοι για τους κυβερνώντες;
"Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται", αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν προβλέπεται να φτάσει μέχρι εκεί.

Το φαινόμενο της γνωστής κυρίας Δραγώνα, με την φερόμενη ιδιότητά της ως πτυχιούχου Πανεπιστημίου του εξωτερικού που της έδωσε τη θέση της καθηγήτριας σε ελληνικό πανεπιστήμιο, δυστυχώς δεν αποτελεί μοναδικότητα.

Σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις, η μέθοδος της πλαστής ιδιότητας-πτυχίου σπουδών, είναι προσφιλής στους μετέχοντες της κυβερνητικής κουστωδίας που ηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δ. Δρούτσας, εμφανίστηκε στην πολιτική ως καθηγητής πανεπιστημίου της Αυστρίας, όπως έγραφε το βιογραφικό του στο ΠΑΣΟΚ.

Αργότερα στο... βιογραφικό του στο ΥΠΕΞ εμφανίστηκε ως «βοηθός καθηγητής».
Το πανεπιστήμιο του, όμως, τον εμφανίζει ως απόφοιτο, χωρίς καμία ιδιότητα καθηγητή. Έχει υπάρξει senior assistant στο ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Βιέννης, αλλά αυτό δεν συνιστά καθηγητική βαθμίδα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, καθώς δεν διαθέτει διδακτορικό. Και εδώ γεννάται άλλο ερώτημα, καθώς ο ίδιος δήλωνε (στα βιογραφικά του και σε συνεντεύξεις) ότι έχει διδακτορική διατριβή με θέμα την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε.

Στην ερώτηση της «Κ.Ε.» ο Δ. Δρούτσας απάντησε ότι το θέμα του καθηγητικού τίτλου οφείλεται σε «λάθος στη μετάφραση» και ότι το διδακτορικό για την Κύπρο το έχει γράψει, αλλά δεν το έχει καταθέσει στο πανεπιστήμιο.
Εμείς θα προσθέταμε, ότι όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης οφείλουν να είναι πιο... ακριβείς.

Μήπως ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να κάνει κι ένα διάγγελμα για να μας ανακοινώσει ποια στελέχη της κυβέρνησής του δεν είναι απατεώνες; Η είδηση διέρρευσε από "ΤΑ ΝΕΑ", που ανήκουν στο φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο... Μάλλον κάποιοι φροντίζουν το άλλοθί τους λίγο πριν τις επικείμενες δυσάρεστες εξελίξεις σε όσους προώθησαν, κάλυψαν και συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που παρέδωσε την χώρα στην κατοχή του ΔΝΤ... Κάποιοι μάλλον τρέμουν και προσπαθούν να διορθώσουν την... "εικόνα" τους προς τους πολίτες, ακολουθώντας τακτικές που συναντώνται σε ποντίκια...
Ελευθεροτυπία
Ας μιλήσουμε επιτέλους

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails