Καλώς ήρθατε

Φτάνει πια ως εδώ εργατοπατέρες του Π.Α.ΜΕ και λοιποί επαναστάτες του κ....

Τετρακόσια μέλη του ΠΑΜΕ αποφάσισαν να μην επιτρέψουν σε τουρίστες που συμμετείχαν σε κρουαζιέρα του Zenith να επιστρέψουν στο πλοίο. Είχαν κάνει το λάθος οι άνθρωποι και αποβιβάστηκαν στον Πειραιά. Δεν ήξεραν ότι εδώ υπάρχουν ακόμη ζωντανά κύτταρα της παγκόσμιας επανάστασης. Τώρα το έμαθαν και το Zenith αποφάσισε να μην ξαναπιάσει ελληνικό λιμάνι. Λεπτομέρεια: Χάνονται έτσι 400 θέσεις εργασίας...

Η παράνοια βασιλεύει στο άναρχο βασίλειο των Αθηνών. Όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει και δεν δίνει δεκάρα τσακιστή αν από τις πράξεις του προκαλεί ζημία στην κοινωνία. Στο όνομα της Δημοκρατίας συνεχίζουν να γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος αυτής της χώρας και του λαού της.

Πρόσφατα η κυρία Κανέλλη είχε δηλώσει υπερήφανη που... έδιωξε την Pirelli από την Ελλάδα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι το ίδιο περήφανη και για τις 400 αυτές νέες θέσεις ανεργίας. Στο όνομα των... κοινωνικών αγώνων στέλνουμε στην ανεργία 400 συμπολίτες μας. Παράπλευρες απώλειες; Αλήθεια, στο όνομα ποιου πολέμου;

Δεν φταίνε τα μέλη του ΠΑΜΕ. Φταίει το ελληνικό κράτος και οι ελληνικές κυβερνήσεις που ανέχονται χρόνια τώρα διάφορες κοινωνικές ομάδες να καταπατούν τους νόμους και να στραπατσάρουν τα δικαιώματα των πολλών. Η ατιμωρησία είναι ο καλός σύντροφος του κάθε καταληψία.

Η είδηση για την ταλαιπωρία των τουριστών έκανε τον κύκλο του κόσμου. Σε μία εποχή που κάποιοι στο εξωτερικό αναζητούν υλικό για την δυσφήμηση της χώρας μας, εμείς τους το δώσαμε έτοιμο στο πιάτο.

Έχουμε ήδη εισέλθει σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Είναι φυσικό τα άκρα της πολιτικής μας ζωής, δεξιά και αριστερά, να τρίβουν τα χέρια τους, περιμένοντας ότι θα εισπράξουν οφέλη από το κύμα δυσαρέσκειας από την οικονομική κρίση. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθούν άλλα τέτοια φαινόμενα. Έχουμε δικαίωμα να απαιτούμε να εφαρμόζονται οι νόμοι για όλους. Ως εδώ!
Θανάσης Μαυρίδης στο capital
Εδώ η είδηση: Το ΠΑΜΕ έδιωξε 60.000 τουρίστες και 10 εκατ. ευρώ

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ComputerGuy είπε...

Δυστυχώς φίλοι μου, δεν μπορείτε να τα βάλετε με ανεγκεφαλοκουφιοκεφαλάκηδες σαν αυτούς του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ-ΚΝΕΕΕΕΕΕΕ (όπως λέμε μπεεεεεε..)

Τζάμπα χαλάτε φαιά ουσία, σάλιο και ενέργεια (για πληκτρολόγηση κειμένων και δημοσιεύσεων)

Διαβάστε την απάντησή τους ότι ΟΛΟΙ (δηλ το 90% του λαού που ΔΕΝ τους ψηφίζει) που καταδίκασαν την κίνηση με του κρουαζερόπλοιο είναι πράκτορες των αμερικάνων, ιμπεριαλιστών, βιομηχάνων, τουριστομεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλοεκδοτών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τι να πεις..... Αβυσσος η βλακεία (για να μην εκφραστώ χειρότερα) του ανθρώπου.

Εξάλλου το είπε και ο αρχιπράκτορας Αϊνσταϊν: "Για το σύμπαν δεν ξέρω αν είναι άπειρο, για την ανθρώπινη βλακεία όμως είμαι σίγουρος"

socialfighter είπε...

Σιγά μην μας φταίνε το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ,εδω μας ξεπουλησαν απο ολες τις μπαντες και μας φταιει το ΚΚΕ που στο κατω κατω το δικιο του εργάτη υποστηρίζει?Πάντως αποτι άκουσα δεν χάθηκαν θέσεις εργασίας γτ όλοι που δούλευαν εκεί ήταν αλλοδαποι

Related Posts with Thumbnails