Καλώς ήρθατε

Το σκληρό αντιπαροκ μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

Επειδή μονοί μας εκθέσαμε το επίπεδο της δημοκρατίας μας και φέραμε το νησί μας ένα βήμα πριν την διοικητική συνένωση είναι Καιρός για ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (των 3 πρώτων ελληνικών Συνταγμάτων, της Ελβετίας και πλήθους συλλόγων) και κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια!

Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από δικιά μας πρωτοβουλία, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!

Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000:
Μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε... ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό!

Το σκληρό αντιπαροκ μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ.


από antipariafwni
Σχόλιο apneagr: Από τους "μικρούς" (μόνο στην ηλικία), αλλά τεράστιους σε όλα τα άλλα θα έρθει η αλλαγή για αυτόν τον έρημο τόπο, μπας δούμε και εμείς καμιά άσπρη μέρα...

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Antipariafwni είπε...

Se efxaristw apnea!

Related Posts with Thumbnails