Καλώς ήρθατε

κ. Παπανδρέου να τα κομματικά λαμόγια, είναι εδώ...

freefotos.grfreefotos.gr

Η ΓΣΕΕ έδινε εδώ και δύο χρόνια ένα μπόνους στους υπαλλήλους της από τα χρήματα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ!
Χρήματα που δεν είναι από την τσέπη τους αλλά τα κρατικά και κοινοτικά κονδύλια που εισπράττει!

Φέτος το επίδομα μπόνους το...έδωσαν μόνο στους υπαλλήλους του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (που είναι τα παιδιά τους και κάποιες κυρίες που αφού τις προίκισαν με αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ ως δήθεν οικειοθελή αποχώρηση, πήραν σύνταξη και τις επαναπροσέλαβαν πάλι σαν υπαλλήλους).

Οι άλλοι εργαζόμενοι ξεσηκώθηκαν και θέλουν το μπόνους. ..Έχουν και ένα εργοδοτικό σωματείο μέσα στην ΓΣΕΕ (ναι στην ΓΣΕΕ εργοδοτικό σωματείο δηλαδή βάζουν τους δικούς τους που έχουν και σε πόστα καίρια όπως ταμείου κλπ). Πήγαν και αυτοί οι συνδικαλιστές μετά τις διαμαρτυρίες των εργαζόμενων στο πρόεδρο της ΓΣΕΕ να συζητήσουν για το μπόνους...

Και τι τους είπε! Θέλω να το δώσω άλλα όχι σε όλους (δηλαδή αυτούς που έχουν στο μάτι γιατί δεν τους κάνουν τεμενάδες , δεν τους γράφουν cd και DVD δεν πάνε στου Μαρινόπουλου για να τους κάνουν τα ψώνια αλλά δουλεύουν στο πόστο τους ).

Αν δεχθείτε και υπογράψετε την λίστα εξαίρεσης θα σας το δώσω!

Δοξάστε τουςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Άσε που ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και ευρωβουλευτής (δείτε εικόνα δημοσιεύματος στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ) έχει ζητήσει να λυθεί το θέμα του απολυμένου δημοσιογράφου της ΓΣΕΕ και κάποιον υπαλλήλων που δεν είναι αρεστοί και τους έχουν καθηλωμένους μισθολογικά και εργασιακά σε κάτι μπουντρούμια! Ενώ η κυρία που προσέρχονταν σε παρακείμενη γκαρσονιέρα (της ΟΔΟΥ ΦΕΡΩΝ) με ταμεία της ΓΣΕΕ έχει λουξ γραφειάρα (καταγγελία συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ) στην οδό Πειραιώς, την έχουν διορίσει μέλος ΔΣ κρατικού οργανισμού ως εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ για να έχει αμοιβή 10.000 ευρώ εξτραδάκι το χρόνο!

Αλλά δεν το βάζουν σε συζήτηση γιατί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ λέει ότι δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα του απολυμένου...στον οποίο είχε καταθέσει μαζί με τον δικηγόρο της Τσέκου ανταγωγή για 100.000 ευρώ επειδή είχε προσφύγει δικαστικά κατά της απόλυσής του!(δείτε το blog του)

Χωρίς να έχει ενημερώσει τον γενικό γραμματέα! Αποτέλεσμα! Η μοναδική στα χρονικά του εργατικού δικαίου δικαστική προσβολή εργατικής διαφοράς με αξίωση χρηματικής αποζημίωσης από εργοδότη! Ναι είναι της ΓΣΕΕ!

Αυτά τα καλύπτει και τα επικροτεί το ΠΑΣΟΚ;... Ντροπής πράγματα
Που δείχνουν κανιβαλισμό, αλαζονεία... και ΠΑΣΟΚ άλλων εποχών!
από ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails