Καλώς ήρθατε

Δώσε και μένα μπάρμπα

freefotos.grfreefotos.gr

Οι απρόσκλητοι, "προσωρινά" φιλοξενούμενοι, πήραν 60.000 ευρώ ανα οικογένεια για να φύγουν, αλλά... παραμένουν, πολλαπλασιάζονται και ζητούν περισσότερα.

Σύμφωνα με την πινακίδα η παραγκούπολη των τσιγγάνων είναι Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΟΜ, ονομάζεται ΕΛΠΙΔΑ, και θα φύγει (αν φύγει) τελευταία από αυτήν την εκτός σχεδίου πόλεως περιοχή.

Οι ιδιοκτήτες πληροφορήθηκαν από... τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Ζαφειρόπουλο (οποίος δεν παρέστη στα εγκαίνια του Μετρό, γιατί ο Σουφλιάς δεν του έστειλε πρόσκληση, ενώ κάλεσε το Δήμαρχο της Αγ.Παρασκευής), ότι καταβλήθηκαν 60.000 ευρώ στους ΡΟΜΑ, αλλά αυτοί φαίνεται έμαθαν ότι έχουν βλέψεις για το φιλέτο μεγάλοι επιχειρηματίες, και πλάκωσαν κι άλλοι.

Λόγω του ότι κινδυνεύω να διασυρθώ όπως και η "μοναδική" πανελίστρια που συνελήφθη στο Λουτράκι για αντιποίηση του αρχαιοτέρου επαγγέλματος (εξάσκηση άνευ αδείας) ,δεν πρόκειται να προχωρήσω σε βαθύτερη Δημοσιογραφική έρευνα.

Δυστυχώς για τους κερατάδες και δαρμένους ιδιοκτήτες της εκτός σχεδίου περιοχής, σε όποιο ΜΜΕ κι αν προσέφυγαν για την δημοσίευση του σκανδάλου, οι λειτουργοί της ενημέρωσης, μούγκα στην στρούγκα του Σουφλιά.

Φίλοι μου , πρέπει να ανακαλύψετε κάποτε τα Blogs!!!
από skopelitis

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails