Καλώς ήρθατε

Ας πουλήσουμε και τον πολιτισμό μας!

freefotos.gr

Χτες το απόγεμα, παρακολουθούσα το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και έπεσα πάνω στο θέμα με τις πωλήσεις ελληνικών βραχονησίδων σε "κροίσους" όπως χαρακτηριστικά έλεγε!
Μάλιστα ο παρουσιαστής του δελτίου έδειξε έκπληκτος από τις τιμές και όχι από ο γεγονός ότι πωλείται μέρος της ελληνικής γης που ανήκει σε εμάς, τους πολίτες αυτής της χώρας!
Θα μου πείτε εδώ καίμε τα δάση μας για να χτίσουμε σπίτια και ξενοδοχεία, αυτό θα μας πειράξει;

Δεν μπορώ να... καταλάβω, πως επιτρέπεται αυτό; Σε ποιον μεσίτη ανήκουν όλες αυτες οι βραχονησίδες ή νησάκια που παρουσιάζονται στα sites προς πώληση και θέλει να τα πουλήσει; Είναι κτήμα του ελληνικού λαού που χρόνια πάλευε για να αποκτήσει αυτά τα εδάφη και να διατηρήσει τα σύνορά του.

Όταν πριν χρόνια είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό με Τουρκους που διαφήμιζαν ελληνικά νησιά προς πώληση, όλοι πέσανε να τους φάνε, ενώ τώρα το κάνουμε εμείς. Μας πειράζει όταν δούμε να πλέει ένα τουρκικό καταδρομικό κοντά στα Ίμια, μας πείραξε όταν πριν λίγες μέρες ένα τουρκικό τουριστικό σκάφος εντοπίσθηκε στη Ρω αλλά δεν μας πειράζει να πουλήσουμε μερικά άλλα νησάκια μας! Από την άλλη, εγώ νόμιζα ότι υπάρχει νόμος που απαγορεύει τη πώληση βραχονησίδων (έτσι μου είχαν πει), αν κάνω λάθος διορθώστε με. Πώς λοιπόν επιτρέπονται αυτά; Δώσαμε έξω αεροδρόμια, τώρα τις βραχονησίδες, η Ακρόπολη έμεινε να πουληθεί....
από Shadow

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ο πολιτισμός μας και η Ακρόπολη μείνανε για πούλημα......αφού φτάσαμε να πουλάμε και βραχονησίδες χωρίς ντροπή,ενοχή και τσίπα!Θα μείνει τελικά τίποτε όρθιο ή απούλητο σ'αυτό το τόπο?

Related Posts with Thumbnails