Καλώς ήρθατε

250% πιο γρήγορος ο επόμενος Firefox!

57r8dp82pw9qby106ysv.jpg

Επειδή τις τελευταίες ημέρες έγινα αποδέκτης μερικών παραπόνων για την λειτουργία του blog με χρήση του Internet Explorer, και σίγουρα αρκετοί άλλοι διαχειριστές θα τα έχουν ακούσει,έχω να πω:
Πετάξτε τον (τον Internet Explorer) στον κάδο ανακύκλωσης και εγκαταστήστε τον Mozilla Firefox να βρείτε την υγειά σας, η διαφορά είναι σαν την μέρα με την νύχτα...

Για του... λόγου το αληθές παραθέτω ένα post του digitalnews διαβάστε το...

Ο Firefox 3.5 έχει φτάσει σε καλό σημείο ανάπτυξης και σύντομα αναμένεται η τελική του έκδοση, που θα διατεθεί στο κοινό. Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα του νέου browser και την μεγάλη αύξησή της. Σύμφωνα με δοκιμές του BetaNews η τελευταία δοκιμαστική έκδοση του Firefox (πρόκειται για την Beta 99) είναι πιο γρήγορη από τον τελευταίο σταθερό Firefox 3, κατά 253% σε λειτουργικό Windows 7 RC και 222% σε Windows Vista με Service Pack 2.

Σύμφωνα με άλλες μετρήσεις του BetaNews, με βάση την ταχύτητα του Internet Explorer 7 σε Windows Vista SP2 ορισμένη ως 1.0, η Beta 99 του Firefox πετυχαίνει 9.23 στα Windows 7 RC και 7.44 στα Vista SP2.

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι η ίδια έκδοση είναι 32% πιο γρήγορη στα Windows 7 από ότι στα Windows Vista.
Ίσως κυκλοφορήσει τελικά μέσα στην εβδομάδα, η RC έκδοση του Firefox 3.5.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails