Καλώς ήρθατε

ΓΑΠ: Ο νεώτερος Ραψάκης

Πραγματικά μας συγκλόνισε το βίντεο με τον ΓΑΠ στην εκκλησία να προσπαθεί να φερθεί ως Έλληνας και να μην τα καταφέρνει!
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ο άνθρωπος δείχνει πως είναι Αμερικανός!

Είναι μία περίπτωση σαν τον Ραψάκη της Παλαιάς Διαθήκης, έναν Ασσύριο στρατηγό, ο οποίος πήγε στους Εβραίους, άρχισε να μιλά στη γλώσσα τους και να φέρεται περίπου σαν και αυτούς με στόχο να τους παρασύρει και να τους οδηγήσει στην υποταγή στους Ασσυρίους.
Είναι δυνατόν να μην βλέπουμε πια ούτε τα εξόφθαλμα;

Με τα παραπάνω δεν στρεφόμαστε κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά ενάντια... στην επιβολή ως υποψηφίου πρωθυπουργού ενός ανθρώπου τόσο πρόδηλα ξένου προς κάθε τι το ελληνικό!

Ολόκληρο... δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ και να δέχεται την κληρονομική διαδοχή, από έναν μάλιστα άνθρωπο σαφώς χαμηλού διανοητικού επιπέδου; Γιατί και πρώτη φορά να έμπαινε σε εκκλησία, αν ήταν έξυπνος, θα παρατηρούσε πως καμία από τις λαμπάδες στο μανουάλι δεν είχε κυπελάκι και θα προβληματιζόταν.
Αλλά που;
Μυαλό κουκούτσι!
από paideia-gr

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πήγε κι έβαλε στο μανουάλι την λαμπάδα με το ποτηράκι, ακόμα γελάω όταν το θυμάμαι. Ξεπέρασε τον περσινό (Πασχαλινό) εαυτό του, όταν την Κυριακή του Πάσχα ευχόταν Καλή Ανάσταση χαχαχα!

Related Posts with Thumbnails