Καλώς ήρθατε

Σιγά μην μας ξεχάσει η "Δεξιά"

Όσο εντείνονται τα αδιέξοδα της πολιτικής τους, σ΄ όλους τους τομείς, αλλά ιδιαίτερα της Οικονομίας, τόσο μεταχειρίζονται το λαό ως ιθαγενή τριτοκοσμικής χώρας, στερώντας του, ακόμα και τη δυνατότητα ενημέρωσής του για την πραγματική πορεία της.

Τα στοιχεία του πρώτου τετραμήνου του 2009 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού, δεν τάχουν ανακοινώσει, ως όφειλαν προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή, αφ΄ ενός η κατάρρευση των εσόδων και αφ΄ ετέρου η εκτόξευση των δαπανών.

Βέβαια, τα στοιχεία αυτά, πήγαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνετέλεσαν στην εξαγωγή των τελευταίων συμπερασμάτων και εκτιμήσεων της ευρωπαϊκής επιτροπής για τα χάλια της ελληνικής Οικονομίας.

Στο εσωτερικό, τα... κρύβουν, επειδή προσπαθούν να περάσουν την παραπλανητική πολιτική τους εν όψει των Ευρωεκλογών.
«Τον Ιούνιο θα δούμε την πορεία της Οικονομίας κι αν χρειαστεί θα πάρουμε, πρόσθετα, μέτρα…», πιπιλίζει ο Παπαθανασίου (λέτε να μην χρειαστεί δεν το νομίζω), νομίζοντας πως κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Λέγοντας στην ουσία «…ψηφίστε μας στις 7 Ιουνίου και μετά θα δείτε τι θα πάθετε…», ο επονομαζόμενος και «μπακάλης» του Καραμανλή, έχει την εντύπωση πως απευθύνεται σε κάφρους !

Η πολιτική μιας ακόμα απόπειρας εξαπάτησης του ελληνικού λαού, καθορίστηκε από το κυβερνητικό επιτελείο και επιχειρείται να επικοινωνήσει με τη βοήθεια των πληρωμένων, παραδοσιακών και ευκαιριακών, γραμμόφωνων των ΜΜΕ, που σκίζουν τα ιμάτιά τους για την πορεία της …διεθνούς κρίσης και το πόσο επηρεάζει την Ελλάδα. Με μια φωνή, κρατικά κανάλια, αλλά και Πρετεντέρηδες, Τράγκες, Πυργιώτισες κ.α. μας προτρέπουν, σχεδόν, να πανηγυρίσουμε, επειδή σε σχέση με άλλες χώρες, εμείς δεν θάχουμε μείωση ΑΕΠ κατά 2 & 3%,αλλά 1-2% !...

Το γαμώτο είναι, πως στα σχέδιά τους υπάρχει και συνέχεια, καθώς, ανάλογα πως θα πάει το ποσοστό τους στις ευρωεκλογές, θα έχουμε και δεύτερο γύρο : αν στις 8 Ιουνίου βρεθούν ζωντανοί, (πολιτικά), τότε τον Οκτώβριο θα πραγματοποιήσουν νέα επέλαση κατά του λαού και των εισοδημάτων του !

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι πως «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», αλλά το ότι η Δεξιά τον …«θυμάται» συνέχεια !...
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ η φωτό είναι από το Δημολόγος

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails