Καλώς ήρθατε

Οι ΗΡΩΕΣ της Κύπρου μας χρειάζονται

Ο γνωστός αρθρογράφος μας, Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κ. Γρηγόρης Ρώντας μας "κέντρισε" τις μισοκοιμισμένες πατριωτικές χορδές μας, γράφοντας την Τρίτη 28/4/09 το άρθρο :"ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ"

Η διαχειριστική ομάδα λοιπόν αυτού του ιστότοπου, αποφάσισε να ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης του κοινού και διοργάνωση ημερίδας, προκειμένου αυτοί οι ΗΡΩΕΣ του κυπριακού αγώνα 1964-67 και 1974 ενάντια στα Τουρκικά στρατεύματα, να τύχουν της συμπαράστασης ΟΛΩΝ όσων ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, σε μια προσπάθεια να απαλυνθούν οι πόνοι και τα τραύματά τους, που παραμένουν ανοιχτά μετά από τόσα χρόνια.
Είναι... πονεμένοι αλλά περήφανοι.
Τραυματισμένοι και πληγωμένοι αλλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ αετοί.
Η επίσημη πολιτεία τους ξέχασε και τους περιφρόνησε.
Κι αυτοί σε πείσμα όλων λένε ότι θα το ξανάκαναν. Θα ξαναπολέμαγαν για την Πατρίδα. Γιατί γι αυτούς η Πατρίδα έχει μεγαλύτερη αξία απ τη ζωή και το σακάτεμά τους.

Αυτοί οι Ήρωες με το προσωπικό αγώνα του ΠΡΩΗΝ (σιγά μην τον άφηναν) υφυπουργού ΥΕΘΑ κ. Γιάννη Λαμπρόπουλου και των ενεργειών πολλών συμπολιτών μας, νοσηλεύονται ΟΣΟΙ απέμειναν, δωρεάν στα κρατικά νοσοκομεία και τους απονεμήθηκαν μετάλια τιμής το 2007.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Σαν έκφραση τιμής και ευγνωμοσύνης στους βετεράνους πολεμιστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν υποστεί ανήκεστες βλάβες (καρκίνους κ.λ.π.) την διοργάνωση ΗΜΕΡΙΔΑΣ με τη συμμετοχή του Συλλόγου Βετεράνων 1964-67 και 1974, της Διοίκησης του Νοσ/μείου ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ δια του Προέδρου της κ. Ηρακλή Καραγιώργου, του τ. υφυπουργού ΥΕΘΑ κ. Γιάννη Λαμπρόπουλου, Κομμάτων, Βουλευτών Ειδικών επιστημόνων,Συλλόγων, Φορέων κ.λ.π. προκειμένου να αναδείξουμε το πρόβλημα, να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη και την .. βαρύκοη πολιτεία.
Θα είναι ΤΙΜΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ η συμμετοχή σ` αυτήν την ημερίδα.
Για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή σ` αυτήν την προσπάθεια, μπορούν να στείλουν e-mail ΕΔΩ: POLITISVARIS@YAHOO.GR
Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλους τρόπους επικοινωνίας.
από skeftomasteellhnika

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails