Καλώς ήρθατε

Τελικά, το φάρμακο έγινε για τον ιό ή ο ιός για τον φάρμακο;

freefotos.gr

O...κατασκευασμένος ιός των χοίρων που φθάνει πλέον με ελάχιστους θανάτους αλλά πολλά κρούσματα μέσω του τρόμου των ΜΜΕ σε όλα τα σπίτια, κάνει αναγκαίο το φάρμακο tamiflu. Και ενώ υπάρχουν και άλλα αντιϊκά φάρμακα που αντιμετωπίζουν την νόσο, μόνο αυτό έχει βγει παγκοσμίως ως το φάρμακο στο οποίο ο ιός είναι ευαίσθητος.

Η ROCHE (εταιρεία που κατασκευάζει το φάρμακο) κάνει... τρελές πωλήσεις και από πίσω βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Το «γεράκι του Πενταγώνου», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ!

Και γιατί; Διότι είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Sciens», η....οποία έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflou (ταμιφλού) - και εισπράττει από την ελβετική «Roche» («Ρος») το 10%των πωλήσεων - του μόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους.

Το Tamiflu είναι ένα φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία οσελταμιβίρη. Κάποτε αυτό πήγε να γίνει και με την νόσο των πουλερικών όταν και πάλι αναστατώθηκε όλος ο πλανήτης αλλά το tamiflu δεν έκανε καλή δουλειά. Τώρα όμως ο ιός είναι στα μέτρα του φαρμάκου.
Τελικά, το φάρμακο έγινε για τον ιό ή ο ιός για τον φάρμακο;
από paratolmo

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΝΑΙ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ.ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ.ΡΕ,ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ.

Related Posts with Thumbnails