Καλώς ήρθατε

Προσπάθεια τρομοκράτησης των γιατρών από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Οι μάσκες έπεσαν!

Αιφνιδιαστικά σήμερα (24/4/09) μεσημέρι η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων γιατρών κατέφυγε στον εισαγγελέα , ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα κατά των γιατρών του Νοσοκομείου που βρίσκονται αυτές τις μέρες σε επίσχεση εργασίας γιατί παραμένουν απλήρωτοι για τις εφημερίες του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου-Μαρτίου..

Ο εισαγγελέας κάλεσε τη τριμελή επιτροπή των γιατρών και αφού άκουσε τις αιτιάσεις της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της νομικής του συμβούλου, αλλά και τις θέσεις των γιατρών του Νοσοκομείου παρέπεμψε την υπόθεση σε δίκη της Τρίτη 28 Απριλίου.

Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν!
1.Για τη Διοίκηση συνολικά του... Νοσοκομείου που καταφεύγει σε τέτοια αυταρχικά μέτρα για να "σπάσει" τον αγώνα των γιατρών, που στο κάτω- κάτω της γραφής τις δεδουλευμένες εφημερίες τους τριών μηνών διεκδικούν.
2.Για ορισμένα... παλικάρια στο νοσοκομείο που μόλις έπεσε το "σήμα" ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου καταφεύγει στον εισαγγελέα έσπευσαν "αγωνιστικά" να άρουν την υπογραφή τους από τις επισχέσεις.

Ας το πάρουν λοιπόν χαμπάρι !
Για να σταματήσει η επίσχεση μια μόνο λύση υπάρχει.
Να καταβάλει το Νοσοκομείο Πρέβεζας στους γιατρούς τα χρήματα των δεδουλευμένων εφημεριών τους.
από Αγωνιστική Παρέμβαση

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails