Καλώς ήρθατε

Αίτημα για ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε.!!!

Στα τέλη του Απριλίου είναι πολύ πιθανό η Αλβανία να υποβάλλει αίτημα για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ οι Βρυξέλλες, από την πλευρά τους, απαίτησαν οι βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στη γειτονική χώρα στις 28 Ιουνίου να διέπονται από διαφάνεια και εντιμότητα. Οι Αλβανοί θέλουν διακαώς αρχικά να μετακινούνται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να χρειάζονται κάρτα βίζα.
Παράλληλα, πηγές από το υπουργείο εξωτερικών της Αλβανίας ανέφεραν πως ένας χρόνος είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Επίτροπος της ΕΕ για τη διεύρυνση κ. Ολι Ρεν τόνισε πως "προέχει, τώρα, η Αλβανία να διεξάγει σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές τις βουλευτικές εκλογές (την 28η Ιουνίου)".

Δηλαδή για να καταλάβω, αυτή η Αλβανία θεωρείται έτοιμη να μπει στην Ευρώπη, αρκεί να κάνει εκλογές σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές; Αυτό είναι το αγκάθι και δεν μπαίνει;

Άντε ρε, δεν... υπάρχει κανένας να τους πει ότι αυτή την στιγμή η λεγόμενη δημοκρατία τους είναι επιπέδου Αφγανιστάν και ότι με Τσάμηδες και Μεγάλες Αλβανίες (Δείτε την φωτογραφία) δεν πάνε πουθενά;

Α, να μην ξεχάσουμε και να τους ευχαριστήσουμε που μας δίνουν το εύλογο χρονικό διάστημα για να ικανοποιήσουμε το αίτημά τους!!!
από ΚΕΝΤΡΙ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

I consider the article to be offending to Albania.All the countries have the right to develop themselves.You cannot judge a book by its cover.

Related Posts with Thumbnails