Καλώς ήρθατε

Παγκόσμια ημέρα δωρεάν παγωτού!!!

Πριν 30 χρόνια ακριβώς, σε ένα πρώην εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο, που σήμερα πουλάει παγωτό, ουρές ανθρώπων συνωστίζονταν για να ακούσουν ένα... ευχαριστώ.

Το «ευχαριστώ» του Ben Cohen και του Jerry Greenfield, των δύο συμμαθητών που ψάχνοντας τι να κάνουν ξεκίνησαν το 1978 να φτιάχνουν παγωτό με το διάσημο πλέον όνομαBen & Jerry.

Και επειδή το εγχείρημα «τους πήγε καλά», αυθόρμητα και όπως θα ταίριαζε σε δύο χίπις όπως αυτοί όταν έκλεισαν τον πρώτο χρόνο τους θέλησαν να πουν ευχαριστώ στους φίλους των παγωτών τους. Με ποιο τρόπο; Κερνώντας τους την αγαπημένη τους γεύση.
Η ημέρα αυτή ονομάστηκε FREE CONE DAY (Ημέρα Δωρεάν Παγωτού) και οργανώνεται από τότε κάθε χρόνο σε όλες τις αγορές των Ben & Jerry’s.

Τα θρυλικά παγωτά... Ben & Jerry’s είναι πιστά στο παγκόσμιο κέρασμα παγωτού κάθε Απρίλη, και φέτος που κλείνουν ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα, το γιορτάζουν και σας περιμένουν.

Το FREE CONE DAY των Ben & Jerry’s γιορτάζεται, σήμερα, σε 4 σημεία:
Στην Αθήνα στα:
Ster Cinemas Ίλιον, 18:00-21:00
Allou! Fun Park, 18:00-22:00
Golden Hall, 16.00-20.00
Στη Θεσσαλονίκη στα Ster Cinemas στο Εμπ. Κέντρο Μακεδονία 18:00-21:00
από trifylianews και kosmosnews

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Για τζαμπα είπε...

Ίσως γιατί οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ξέρουν καλύτερα από όλους ότι κερδίζεις πολύ περισσότερα όταν προσφέρεις παρά όταν κοστολογείς.Γενικά σε μερικά πράγματα είναι γάτες...όπως η προώθηση ενός ονόματος η προϊόντος.
Περιμένω την ημέρα δωρεάν για σουβλάκι στην Ελλάδα!!

Related Posts with Thumbnails