Καλώς ήρθατε

Τελικά, ότι και να κάνουμε δεν το γλυτώνουμε!!!

Έχει τελειώσει το ξεκοκάλισμα του οβελία και καθόμαστε στη σκιά, άλλος πίνοντας καφέ, άλλος τελειώνοντας το κρασί του... Οι γυναίκες έχουν αποσυρθεί μέσα στο σπίτι για να πλύνουν τις στοίβες με τα πιάτα και οι άντρες, σαν γνήσια φαλλοκρατικά γουρούνια, χαϊδεύουμε τις κοιλιές μας συζητώντας και σχολιάζοντας. Η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά και φυσικά το βασικό θέμα είναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ.

Θα είναι μονές ή διπλές; Με τζατζίκι ή χωρίς; Και με την αυτοδυναμία τι θα γίνει; Τι ποσοστά θα πάρουν οι μικροί; Θα μπουν και οι Οικολόγοι στην Βουλή ή θα ξεφουσκώσουν κι αυτοί; Στην Άρτα θα βγουν 2 και 1 βουλευτές ή 1+1+1; Κι αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, θα τα βρούνε ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ; ή μήπως Ν.Δ. και ΛΑΟΣ;

Ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του, όλοι είχανε και μια παρόλα να μοιραστούν, όλοι είχανε μια πληροφορία από έναν ξάδερφο του μπατζανάκη τους, που η κόρη του έχει γκόμενο έναν αστυνομικό που υπηρετεί στη Βουλή και δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα έχει πάρει το αυτί του!!!

Ώσπου στην... κουβέντα μπήκε ο μπαρμπα-Θάνος, που είπε την εξής ιστορία: Μια κοπέλα ετοιμαζότανε να παντρευτεί και είχανε μαζευτεί όλες οι φίλες στο σπίτι να την ντύσουν και να την στολίσουν. Αναρωτήθηκε η κοπέλα, τι εσώρουχα να φορέσω κάτω από το νυφικό; Να βάλω λευκά, που είναι αγνά και άδολα, να κάνω καλή εντύπωση στον γαμπρό, ή να βάλω μαύρα που είναι μυστηριώδη και sexy, για να τον ικανοποιήσω καλύτερα; Και εκεί πετάχτηκε η βάβω της και της είπε: Άκου κόρη μου, ότι και να βάλεις, το γ@μ... δεν το γλυτώνεις!!!
από ΚΕΝΤΡΙ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails