Καλώς ήρθατε

Η Ράγιου, ο κουμπάρος επιχειρηματίας και η επιστολή


Διαβάσαμε πριν από μερικές ημέρες στο Βήμα για την επιστολή που έστειλε η κ. Ράγιου στον Κ. Καραμανλή με θέμα τα προβλήματα εταιρείας των Πατρών. Σήμερα λοιπόν επανέρχεται τοπική εφημερίδα της Πάτρας και συγκεκριμένα η ΗΜΕΡΑ η οποία στην τελευταία της σελίδα ζωγραφίζει τον επιχειρηματία. Έτσι λοιπόν εμείς συνθέτουμε τα δύο δημοσιεύματα και βγάζουμε ειδήσεις:

α) Ότι η κυρία Ράγιου έστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό για να ....προσεχθεί επιχειρηματίας της Πάτρας,

β) Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι κουμπάρος της κ. Ράγιου, είναι πρόεδρος σημαντικού φορέα στην Πάτρα και έχει πάθει τελευταία.... επαγγελματικό στραπάτσο.

γ) Τα τρία στοιχεία στα... οποία αναφέρεται η ΗΜΕΡΑ τα διαθέτει στην Αχαία, μόνο ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Αντζουλάτος, ο οποίος είναι κουμπάρος της κ. Ράγιου (η κουμπαριά έγινε μάλιστα στο Φανάρι ημέρα μάλιστα εκλογών για ανάδειξη Δημάρχου στην Πάτρα επιδεικνύοντας έτσι και οι δύο μεγάλο ενδιαφέρον για το αν θα έβγαινε ο κ. Φλωράτος Δήμαρχος.....). Επίσης ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας (βγήκε σαν ανεξάρτητος και όχι πάντως με την σημαία της Ν.Δ) και επίσης είχε την ατυχία τη περασμένη χρονιά η η επιχείρησή του να καεί ολοσχερώς, οπότε ορθά μιλάει η εφημερίδα για ....στραπάτσο.

δ) Η επιστολή Ράγιου στον ίδιο τον Καραμανλή υπέρ Αντζουλάτου δείχνει ή ότι η Βουλευτής ήθελε ενόψει εκλογών να δείξει στον κουμπάρο της ότι μετράει...ή και για μας είναι το κακό σενάριο και απευχόμενο, ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έχει μεγάλο πρόβλημα

Αν τώρα όλα αυτά είναι απλά συμπεράσματα ενός blog που πήρε δύο ειδήσεις από διαφορετικές πηγές και τις συνέθεσε λανθασμένα, θα το δεχθούμε, αρκεί η κυρία Ράγιου να δημοσιεύσει την συγκεκριμένη επιστολή. (Άλλωστε δεν πιστεύουμε τις κακές γλώσσες που λένε ότι στην επιστολή της η βουλευτής αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας στο μέλλον θα ανταποδώσει το καλό....που θα του κάνει η Ν.Δ)
online-pressblog

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails