Καλώς ήρθατε

Ποια Είναι Η Τζέμα Γκάρετ;


Και γιατί περιφέρει παντού τα φουσκωμένα της καμάρια;

Λοιπόν έχω ένα βίτσιο: Μόλις τελειώνω τη δουλειά μου, ανάβω ένα τσιγάρο (αν και απαγορεύεται, βεβαίως -αλλά δεν έχει μείνει κανένας να με δει) και αφοσιώνομαι στο μισάωρο της ψυχαγωγίας: κάνω ένα γύρο από τα ξένα juicy sites μπας και βρω κανένα καινούριο international ταλέντο για τη στήλη "sexy", και για διάφορους άλλους λόγους. Σήμερα, όπου κι αν κοίταγα, έπεφτα συνέχεια πάνω σε μια Τζέμα Γκάρετ και στο βαρύ φορτίο της.

Η Τζέμα, λοιπόν είναι ένα μοντέλο από τη Σουηδία και προφανώς ό,τι χρήματα μάζευε όλα αυτά τα χρόνια από αρπαχτές και διαφημίσεις για δημητριακά τα επένδυσε εκεί που έπρεπε ακριβώς: σε μια πλαστική στήθους. Τα φούσκωσε λοιπόν το κορίτσι και άρχισε τις γύρες σε όλα τα κλαμπς και δευτεροκλασάτα events του Χόλυγουντ για να κάνει απόσβεση των χρημάτων της.

Και μάλλον φαίνεται ότι τα... καταφέρνει μια χαρά αφού η φήμη της ή καλύτερα η φήμη των δίδυμων καλοσχηματισμένων και φουσκωμένων λες-και -θα -σκάσουν τέκνων της έφτασε μέχρι την ταπεινή αυτή χώρα, να υμνείται από έναν έμπειρο του είδους σαν κι μένα.

Θα την θυμόμαστε αύριο;
Θα την ξαναδούμε ποτέ;
Ποιος ξέρει. Τουλάχιστον θα έχει αφήσει το (διπλό) αποτύπωμά της σ' αυτό εδώ το site και στο σύμπαν γενικότερα, κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
yupi

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails