Καλώς ήρθατε

Βικτόρια πες αλεύρι...




Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα δύο πρώτα του παιχνίδια στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, ωστόσο η αγωνιστική παρουσία του δεν είναι το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τη Βικτόρια Άνταμς...

Η σύζυγος του "Μπεκς" θα μείνει χωριστά από τον Άγγλο διεθνή μέσο, καθώς όσο εκείνος θα είναι στο Μιλάνο εκείνη θα είναι με τα παιδιά τους στο Λος Άντζελες, με το νέο "κίνδυνο" για την πρώην "Spice Girl" να ακούει στο όνομα Σανέλ Χάγιες!

Ο λόγος για ένα... 21χρονο μοντέλο από την Αγγλία, η οποία αναμένεται στο Μιλάνο για να προωθήσει την δική της κολεξιόν ρούχων, και η οποία εξέφρασε την σφοδρή επιθυμία της να συναντήσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε περίπτωση που είναι και αυτός την ίδια περίοδο στην πρωτεύουσα της Λομπαρντίας.

"Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Βικτόρια, ένα ακόμα κορίτσι να κυνηγάει τον Ντέιβιντ", τόνισε στην αγγλική εφημερίδα "Daily Star", φίλος του μοντέλου, και πρόσθεσε:

"Ο μόνος λόγος που πηγαίνει στο Μιλάνο είναι να δει τις τελευταίες τάσεις της μόδας ώστε να μπορέσει να προωθήσει τη δική της καριέρα ως σχεδιάστρια.

Όμως η Σανέλ φλερτάρει συνεχώς και αν της δοθεί η ευκαιρία να προσελκύσει τον Ντέιβιντ, δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη...".
news247

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails