Καλώς ήρθατε

Δύο πράγματα είναι αχώριστα στο ψέμμα : οι πολλές υποσχέσεις και οι πολλές δικαιολογίες !!

Φαντάζομαι ότι στο υποθετικό ερώτημα "πρέπει ή όχι νά βγεί αυτοδύναμο το πρώτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές" ένα μεγάλο κομμάτι ερωτηθέντων δεν θάταν έτοιμο να απαντήσει! Και αυτό γιατί είμαστε ο λαός του "βλέποντας και κάνοντας" !

Με σύγχρονους εκφραστές της τακτικής αυτής τον Πρωθυπουργό και τον Εθνικό μας προπονητή Αλέφαντο! Γι αυτό και ο αιφνιδιασμός πιάνει στον Έλληνα! παραδείγματος χάρη ενώ παρατηρούμε τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε σαν Χώρα να περνούν και να ξαναπερνούν συνεχώς από μπροστά μας, έμεις λέμε "θα δούμε τι θα κάνουμε όταν θάλθει η ώρα"!, στα της πλάκας όμως ερωτήματα περί "καταλληλότερου" έχουμε άμεση άποψη, όπως λέει και ο Εθνικός μας αναλυτής!

Αυτό είναι που... γνωρίζουν πολύ καλά τα μαγειρεία των πολιτικών παρασκευασμάτων, και ψιθυρίζουν τα περί της Κυριακής 12ης Απριλίου! προσβλέποντας στον αιφνιδιασμό και της εξ αυτού μη επίτευξης "αυτοδυναμίας" ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία αμέσως μετά, να μας κάνουν με μια φωνή να επαναλάβουμε το περίφημο "Καραμανλής ή τανκς"!

Ας θυμάται λοιπόν ο λαός για καλό και για κακό ότι δύο πράγματα είναι αχώριστα από το ψέμα : οι πολλές υποσχέσεις και οι πολλές δικαιολογίες! ώστε να'ναι έτοιμος να πάρει θέση στο ως άνω υποθετικό ερώτημα!
diaporon-bl

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails