Καλώς ήρθατε

Τα ΜΑΤ χτύπησαν φαντάρο επειδή περπατούσε στην Πανεπιστημίου με την κοπέλα του-Τόπι στο ξύλοΦαντάρος στο δίμηνο να απολυθεί, με ολιγοήμερη άδεια Χριστουγέννων στην Αθήνα, κατεβαίνει με το κορίτσι του και ένα φίλο στο κέντρο για ψώνια αργά το μεσημέρι, η πορεία έχει τελειώσει, η παρέα περπατά στην Πανεπιστημίου κατευθυνόμενη προς την Ομόνοια, αλλά πέφτει πάνω σε διμοιρία ΜΑΤ που από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη επελαύνει προς τα Προπύλαια.

Ο νεαρός τα χάνει, δεν... ξέρει από «τέτοια», η διμοιρία κυριολεκτικά περνάει από πάνω του, τον ξυλοκοπούν και τον συλλαμβάνουν, παρά τις διαμαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων. Στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρεται με το μισό πρόσωπο «κατεβασμένο» και το ένα μάτι πρησμένο, κλειστό, από χτυπήματα με κλομπ και κλοτσιές των ΜΑΤατζήδων, του λένε ότι παραπέμπεται στον εισαγγελέα με σκοπό να του φορτώσουν τον μισό Ποινικό Κώδικα επειδή «πετούσε μολότοφ»!... Και πριν διανυκτερεύσει στο κρατητήριο, τον περνούν και από τον «Ευαγγελισμό» να του περιποιηθούν οι γιατροί τους μώλωπες.

Ολα αυτά τα έπαθε χθες ο 23χρονος έφεδρος Γιώργος Γρηγοριάδης που υπηρετεί στην Κω. Τα σχετικά με τη σύλληψή του μας τα περιέγραψε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δικηγόρος Παλαιολόγος Παλαιολόγου: «Το παιδί αυτό -είπε- το χτύπησαν άγρια και το συνέλαβαν χωρίς λόγο. Εκεί που βρισκόμασταν όλοι τη δεδομένη στιγμή ούτε πέτρες ούτε μολότοφ έπεφταν». Ο ίδιος κατήγγειλε και δική του κακομεταχείριση από τα ΜΑΤ, όταν προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί για τη σύλληψη του νεαρού. «Με χτύπησαν με τις ασπίδες τους. Πήγα στη ΓΑΔΑ και τα κατέθεσα επισήμως όλα αυτά. Εκεί έμαθα και το όνομα του νεαρού και το ότι είναι στρατιώτης».
troktiko

Σχολιο apneagr: Κολόμπατσοι του κερατά,ζώα που νομίζετε ότι η προέκταση του πουλιού σας είναι το γκλοπ σας.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails