Καλώς ήρθατε

Ακόμα και η δικαιοσύνη σε ...πούλησε μικρέ Παναγιωτάκη

ΑΘΩΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ

Ο μικρός Παναγιώτης Βασιλέλλης "έσβησε" από λευχαιμία, χωρίς να του δοθεί ποτέ η ευκαιρία να δώσει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Δεν μπορούσε η εθνική τράπεζα να ξεπεράσει την γραφειοκρατία και να δώσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν.
Τοτε άνθρωποι από όλη την Ελλάδα μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος που αντιμετώπιζε το παιδί, έσπευσαν να βοηθήσουν, όπως μπορούσε ο καθένας, συγκεντρώνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό σε ερανικό λογαριασμό.
Παρά το ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε επέτρεπε στην οικογένεια να ταξιδέψει για την Αμερική, προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης να παλέψει για τη ζωή του, η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια... "πατώντας" σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού.
Τελικά ο Παναγιώτης στις 04.03.2000 και σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών βαρέθηκε και σιχάθηκε την κοροϊδία των μεγάλων αυτού του τόπου και "έφυγε".

Προχθές, στις 09.12.2008 με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου έκανε δεκτές τις εφέσεις τεσσάρων υψηλόβαθμων στελεχών της Εθνικής Τράπεζας και ενός γιατρού, απαλλάσσοντας τους από τις κατηγορίες περί θανατηφόρας εκθέσεως ανηλίκου με τις οποίες τους είχε παραπέμψει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης πρωτοδίκως.

Όπως έχω ξαναπεί... Η Θέμις δεν έχει κέφια κύριοι... Σας φτύνει καθημερινά για την υποκρισία σας!!!

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

info press είπε...

Τι ντροπή είναι αυτή. Τελικά η Ελλάδα δεν πρόκειται να φτιάξει διότι η διαφθορά εστιάζεται στη δικαιοσύνη.
Μπράβο παιδιά που το βγάλατε στην επιφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

lipithika poli meno bruxelles ke ime animerotos mipos kapios mpori na stili kamia pio palia anartisi tou thematos proti fora to akousa afto me tin trapeza hronia pola

Ανώνυμος είπε...

Ελεος....Ανίκανοι...Υποκριτές...Το φάγατε το παιδάκι...

Related Posts with Thumbnails