Καλώς ήρθατε

Προσοχή η εταιρεία PC Toool Software χρεώνει τις κάρτες των πελατών της




Στις 24/12/2006 αγόρασα μέσω διαδικτύου από την εν λόγο εταιρεία και για χρήση ενός έτους το Spyware Doctor μου κράτησαν τα λεφτά από την κάρτα μου (cash card όχι πιστωτική) και όλα εντάξει.

Στις αρχές του γεναρη (φέτος) μου έρχεται το εκκαθαριστικό από την τράπεζα και βλέπω χρέωση στις 23/12/2007 36,24 ευρ. από την εν λόγο εταιρεία.

Το πρώτο που έκανα μπήκα στο site τηs εταιρείας το οποίο έχει πλήρως ανακατασκευαστεί από τότε που θυμάμαι, (πριν ένα χρόνο περίπου) αναγκάστηκα να φτιάξω λογαριασμό (δεν χρειάστηκε όταν αγόρασα το προϊόν) για να κάνω login και άνοιξα ένα ticker στο οποίο μου απάντησαν ότι υπάρχει τσεκαρισμένο το νταμακι για αυτόματη ανανέωση της χρήσης του προγράμματος και ότι θα πρέπει να το ξετσεκαρω για να μην ξαναχρεωθω.

Τους εξήγησα λοιπόν ότι όταν μπήκα για πρώτη φορά στο site δεν υπήρχε τέτοιο νταμακι αλλά και να υπήρχε δεν υπήρχε περίπτωση να το τσεκάρω γιατί μετά από ένα χρόνο δεν μπορώ να ξέρω ότι θα συνεχίσω να χρειάζομαι το πρόγραμμα και αν το ήθελα θα έμπαινα και θα το ξαναγόραζα.

Ακόμα περιμένω απάντηση.

Τι πιστεύω ότι έγινε: κατά την ανακατασκευή-αναδιαμορφωση του site πέρασαν όλους του ενεργούς πελάτες σε καινούργιες καρτέλες? με προτσεκαρισμένη αυτόματα την επιλογή για αυτόματη ανανέωση (πράγμα που ισχύει γιατί προσπάθησα να συμπληρώσω την φόρμα παραγγελίας σαν καινούργιος πελάτης και το είδα).

Έκοψα την κάρτα(έβγαλα καινούργια με την αιτιολογία της διαρροής του αριθμού) για να είμαι σίγουρος, και έστειλα φαξ στην τράπεζα να εναντιωθώ στην συγκεκριμένη χρέωση.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails