Καλώς ήρθατε

Cocooning: Θα κάτσω σπίτι...


Λέγαμε, πριν από αρκετό καιρό, ότι ο χειμώνας ως concept εποχής και όχι τόσο ως υπαρκτές άσχημες καιρικές συνθήκες, συνιστά την ιδανική εποχή για cocooning. Επειδή άσχημες καιρικές συνθήκες είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Και να που τελικά το χιόνι έντυσε τη χώρα –Αθηνών, Πειραιώς και προαστίων περιλαμβανομένων– στα λευκά, πολλά πάρτι ακυρώθηκαν, πολλοί από εμάς δεν καταφέραμε καν να φτάσουμε ως τα γραφεία μας και οι ειδήσεις κάνουν λόγο για «πολικές θερμοκρασίες». Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, καθόλου «άσχημες» δε θα χαρακτηρίζαμε τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες –ιδανικές για cocooning όμως είναι σίγουρα.

Βάλτε, λοιπόν, μουσική να παίζει, αφήστε το καλοριφέρ αναμμένο, τραβήξτε τις κουρτίνες γιατί αυτό το θέαμα έξω από το παράθυρο δε θα το βλέπετε συχνά, καλέστε καλή παρέα, ρίξτε και μερικές έξτρα κουβέρτες στους καναπέδες και… απολαύστε, για αλλαγή, τη θαλπωρή που τόσο χρόνο και κόπο ξοδέψατε για να εξασφαλίσετε τότε που διαμορφώνατε το σπίτι –θυμάστε;– και τελικά έχετε καταλήξει να της ρίχνετε μόνο μια φευγαλέα ματιά το βράδυ που γυρνάτε για ύπνο. Εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε… και σπίτι σας καλά.
Ευκαιρία για DVD

Cocooning, μεταξύ άλλων, σημαίνει και... ταινιούλες. Αν καταφέρετε να φτάσετε στο συνοικιακό video club θα ανακαλύψετε πως έχει κυκλοφορήσει ένας αριθμός νέων ταινιών που αξίζει να δείτε. Έχουμε και λέμε:

· «Ο Ρατατούης», ένας μικρός αρουραίος που ονειρεύεται να γίνει μάγειρας βρίσκεται στο Παρίσι και κυνηγά το όνειρό του. Θα τα καταφέρει;
· «Το τελεσίγραφο του Μπορν». Ο πρώην πράκτορας της CIA, Τζέισον Μπορν, έχει πάθει αμνησία. Τα αφεντικά του τον θέλουν νεκρό αλλά αυτός αναζητά την πραγματική του ταυτότητα. Θρίλερ κατασκοπίας με τον Matt Damon (προτείνεται σε όσους έχουν δει και τα δύο προηγούμενα: Bourne Identity και Bourne Supremacy).
· «Zodiac». Σαν Φρανσίσκο 1969, ένας μανιακός δολοφόνος παραπλανεί τον δημοσιογράφο που αναλαμβάνει να διαλευκάνει τους φόνους και συνεχίζει να σκοτώνει αδίστακτα. Θρίλερ αγωνίας με τους Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards και Robert Downey Jr.
· «Νταντά Υψηλής Κοινωνίας». Η Άνι δεν καταφέρνει να βρει τη δουλειά που ονειρεύεται για αυτήν η μητέρα της και καταλήγει νταντά αριστοκρατικής οικογενείας. Εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει την υστερική μητέρα της οικογένειας αλλά και τον έρωτα που θα της χτυπήσει την πόρτα. Πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson.
· «Hairspray». Βαλτιμόρη 1962, η χοντρούλα αλλά ιδιαίτερα ευκίνητη Τρέισι ονειρεύεται να βγει στο χορευτικό τηλεοπτικό σόου του «Κόρνι Κόλινς», στο οποίο θέλει να συμμετέχουν και οι αφροαμερικανοί φίλοι της. Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Τρέισι που κυνηγά τα όνειρά της φουσκώνοντας με σπρέι τα μαλλιά της ακόμα περισσότερο. Πρωταγωνιστούν: John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken και Amanda Bynes.

Τι θα δούμε στην tv;

Αν πάλι είστε τόσο αποκλεισμένοι, ώστε δε μπορείτε να προσεγγίσετε το video club της γειτονιάς, ούτε σας έχει ξεμείνει καμία ταινία-δώρο από εφημερίδα στο σπίτι, αναγκαστικά θα καταφύγετε στην τηλεόραση. Τι αξίζει, λοιπόν, να δούμε σήμερα στη μικρή οθόνη;

Στις 21.00 στον ALPHA: Αλ Τσαντίρι Νιουζ, με Λάκη Λαζόπουλο.
Στις 21.45, στο Super Sport 1 (και στις 23.45 μαγνητοσκοπημένο στη ΝΕΤ): Ολυμπιακός – Τσέλσι, ο πρώτος αγώνας της φάσης των «16» του Champions League.

πηγή: in2life

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails