Καλώς ήρθατε

Άνδρας μαχαίρωσε θεατές σε προβολή ταινίας θρίλερ


Το σινεμά έπαιζε την ταινία τρόμου «The Signal» και η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια. Φανταστείτε, λοιπόν, σε μία σκηνή μαχαιρώματος (σημειωτέον ότι είναι αρκετά τρομακτική η ταινία) να μαχαιρωθείτε ο ίδιος.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε δύο άνδρες που παρακολουθούσαν την ταινία, όταν ένας τρίτος άνδρας τους μαχαίρωσε το βράδυ της Κυριακής στο Fullerton AMC Theater της κομητείας του Όραντζ . Το ένα θύμα χτυπήθηκε στο χέρι ενώ το άλλο φέρει σοβαρό τραύμα στους πνεύμονες. Σύμφωνα, όμως, με τις αρχές, η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι υπεύθυνοι του σινεμά έδιωξαν έναν άνδρα με τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά του δράστη (άνδρας, γύρω στα 20, με μαύρα μαλλιά καρφάκια και ύψος γύρω στο 1.60) επειδή ήταν μεθυσμένος. Υπάλληλοι και αστυνομία εικάζουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, ενώ τα θύματα δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν τον δράστη.

Το δίκτυο KNBC ανέφερε στο νυχτερινό του δελτίο ειδήσεων πως η ταινία διεκόπη κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μαχαιρώματος, όταν εισέβαλλαν στην αίθουσα αστυνομικοί, ενώ άφησε να εννοηθεί πως στην αίθουσα βρίσκονταν μόνο τρία άτομα, τα δύο θύματα και ο δράστης. Η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές και το μόνο που δήλωσε είναι πως τα μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν τη δική τους εκδοχή για το συμβάν. Το μόνο που ανέφερε σχετικά με την υπόθεση είναι ότι ο δράστης αναζητείται ακόμα, μιας και κατάφερε να διαφύγει από την πίσω πόρτα του σινεμά.

πηγή:pathfinder.gr

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

schoolmania είπε...

απιστευτο ανατριχιαστικο δεν θα ηθελα να μου σημβει ποτε με τιποτα!
πολυ ωραίω και νενδιαφερον το blog σου!συνεχισε την καλη δουλεια!

apneagr είπε...

ευχαριστώ

Related Posts with Thumbnails