Καλώς ήρθατε

«Αντιρατσισμός»: Ο μύθος του πλανητικού φασισμού

Όταν η FIFA, αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση των μαφιόζων του χρήματος, στήνει τελετουργικά θεάματα, μέσω των ποδοσφαιρικών παραισθησιογόνων, εναντίον του «ρατσισμού», εναντίον των ποικίλων διακρίσεων (και των σεξουαλικών) και υπέρ των «ανοικτών συνόρων», η απάτη του «αντιρατσιστικού» μύθου απαστράπτει.

Οι πλανητικοί, λοιπόν, μαφιόζοι του ποδοσφαίρου, το τέλειο και σύγχρονο μοντέλο του φασισμού, βρίσκονται στην …πρωτοπορία του «αντιρατσισμού» και οργανώνουν φιέστες «αντιρατσιστικού» θεάματος: Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Αν, ωστόσο, κάποιοι «αριστεροί» και... «αριστερίζοντες», αυτό δεν θέλουν να το καταλάβουν, ας ερευνήσουν το ζήτημα βαθύτερα και ας αναζητήσουν τους χορηγούς και τους σπόνσορες, όλων αυτών των εμπορευματοποιημένων, «αντιρατσιστικών» θεαμάτων.

Θα διαπιστώσουν, πολύ εύκολα, ότι οι χρηματοδότες, οι χορηγοί και οι σπόνσορες του «αντιρατσισμού» και των τελετουργικών θεαμάτων του είναι: Οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, κάθε μαφιόζος του χρήματος, οι νονοί του Αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου, οι Σόρος, οι «νταβάδες» με τα ΜΜ“Ε”, οι κυβερνήσεις του 4ου Ράιχ, τα ίδια τα ιμπεριαλιστικά κέντρα του 4ου Ράιχ.

Στην πρωτοπορία, λοιπόν, εναντίον του «ρατσισμού» βρίσκονται οι ληστές και οι δήμιοι των λαών, ο σύγχρονος πλανητικός φασισμός και τα πολυκέφαλα όργανά του.

Μόνο οι τυφλοί, σήμερα, δεν μπορούν να διακρίνουν, καθώς και οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» (τα μίσθαρνα όργανα των μαφιόζων του χρήματος) ότι ο «αντιρατσισμός» είναι, σήμερα, η Ιδεολογία του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης: Ένα μυθικό ιδεολόγημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες, στα συμφέροντα, στις επιδιώξεις και στους σχεδιασμούς του υπερ-εθνικού κεφαλαίου.

Είναι αυτό το υπερ-εθνικό κεφάλαιο και τα πλανητικά του όργανα εξουσίας (Νέα Τάξη) που θέλουν τα «ανοικτά σύνορα», που χαρακτηρίζουν τις εθνικές κοινωνίες «φυλακές», που προωθούν τη διάλυση και την ισοπεδωση των κοινωνιών και τη μετατροπή τους σε γκέτο πολυπολιτισμικών αποικιων κ.λπ (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε σωρεία κειμένων).

Ο «αντιρατσισμός», ο «αντιεθνικισμός», τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» κ.λπ, αποτελούν βασικά όπλα στη φαρέτρα του υπερ-εθνικού φασισμού: όλα αυτά τα δηλητηριώδη όπλα έχουν ως χορηγούς και σπόνσορες τα μεγάλα υπέρ-εθνικά μονοπώλια, τους ποικίλους μαφιόζους (διεθνείς και εγχώριους) του χρήματος.

Και προωθούνται και επιβάλλονται, όχι μόνο με το χρήμα και την κερδοσκοπική εμπορευματοποίησή τους, αλλά και με την τρομοκρατία των νέων αποικιοκρατών.

Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο: «Μπάιντεν : «Θα πληρώσουν το τίμημα όσοι δεν προστατεύουν τους ομοφυλόφιλους».
Και οι τυφλοί, συνεπώς, σήμερα βλέπουν.

Εκτός από τους επαγγελματίες του είδους: Αυτοί συνεχίζουν, ακάθεκτοι, να οργανώνουν «Αντιρατσιστικά Φεστιβάλ»!!! Ποιο είναι το κεντρικό τους σύνθημα: «Να σβήσουμε τα σύνορα - να νικήσουμε τον φόβο - να μην γίνει ο κόσμος φυλακή!».

Ακριβώς το ίδιο που προβάλλουν οι ληστές και οι δήμιοι της ανθρωπότητας, οι ποικίλοι μαφιόζοι του χρήματος, τα ΜΜ“Ε”, οι ποδοσφαιρικές φιέστες στη Βραζιλία, οι ΗΠΑ και όλα τα κέντρα εξουσίας του 4ου Ράιχ.

Άξιος ο μισθός τους.
από το resalto

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails