Καλώς ήρθατε

Αυτή είναι η «αισθητική» της δωσίλογης σχιζοφρένειας…

Μας διέφυγε το ΚΙΤΣ της …σχιζοφρένειας…

Αυτό είναι διάχυτο σε όλον τον κόσμο της πολιτικής, δημοσιογραφικής και CIA «αλητείας»…

Γίνεται πιο απαστράπτων στους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και εθνομηδενιστές, «αριστερών» γιλέκων…

Σημαιοφόροι αυτοί οι άθλιοι της ΔΗΜΑΡ

Τυπικό στίγμα, από τα πλέον κακόγουστα και μακάβρια ο Ψαριανός.

Αυτός λοιπόν ο «ντούρος» εθνομηδενιστής που η... ελληνική σημαία και κάθε εθνικό σύμβολο τού προκαλούσε αλλεργία και τα ήθελε στην πυρά σκούζει για την παραποίηση της ελληνικής σημαίας από τα παρακρατικά μορμολύκεια της Χρυσής Αυγής!!!

Η αβυσσαλέα υποκρισία αυτού του εθνομηδενιστικού «λίπους» καθιστά την πολιτική κακογουστιά πιο αποκρουστική: το φαιόμετρο του ΚΙΤΣ …σπάει!!!

Διαβάστε την ερώτηση του Ψαριανού στη Βουλή:

«Στα καινούργια γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, που βρίσκονται στην λεωφόρο Μεσογείων 131, υπάρχει αναρτημένη στο μπαλκόνι του πενταόροφου κτιρίου Ελληνική Σημαία, η οποία στο κέντρο έχει τον μαίανδρο – σύμβολο του κόμματος της Χρυσής Αυγής. 
Πρόκειται σαφώς για παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας κάτι που σύμφωνα με το άρθρο 181 του ποινικού κώδικα περί προσβολής συμβόλων του Ελληνικού κράτους, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 (δύο) ετών. Κατόπιν τούτου, ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί: 
-Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν για την αποκατάσταση του Εθνικού Συμβόλου δεδομένου ότι πρόκειται για επίσημα γραφεία ενός κόμματος που εκπροσωπείται στην Βουλή των Ελλήνων;».

Το «ένα κομμάτι πανί» που ήταν μέχρι χθες, γι αυτούς τους πολιτικούς κροκόδειλους, ΤΩΡΑ γίνεται εθνικό σύμβολο…

Οι ύαινες που δίνανε άλλοθι στο κάψιμο των εθνικών συμβόλων τώρα ωρύονται για την …προσβολή τους…

ΑΥΤΟΙ που κατασκεύασαν και επιδότησαν πολιτικά το «δαίμονα» της παρακρατικής συμμορίας, τον προβοκάτορα του καθεστώτος, τώρα τον χρησιμοποιούν για να σκεπάσουν τις δικές τους ακαθαρσίες και να επικαλύψουν το ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε από τους ίδιους: παρασιτικά ανδρείκελα των μεγάλων ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, των ΚΟΙΝΩΝ αφεντικών που έχουν με τους άλλους παίχτες του καθεστωτικού μπιλιάρδου…

Πράγματι αυτή είναι η «αισθητική» της δωσίλογης σχιζοφρένειας
από το resaltomag

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails