Καλώς ήρθατε

Τα κόμματα των Αθηνών ξεπουλάνε την Θράκη

Ένα άρθρο από τη Θράκη,αποκαλύπτει πόσο "τυφλά" είναι τα ελληνικά κόμματα.Τα τυφλώνει το πάθος για το εκλογικό αποτέλεσμα.Κι όχι μόνο σ΄ αυτές τις εκλογές.Προκειμένου να μαζέψουν στην κάλπη τους μερικούς ψήφους παραπάνω δεν διστάζουν να θέσουν σε αμφισβήτηση ακόμη και τον ίδιο τους τον πατριωτισμό.

Τα tourkikanea με αφορμή μία αφίσα που καλεί τους μουσουλμάνους να ψηφίσουν με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να στηρίξουν τους "Τούρκους" όπως λένε υποψηφίους δημοσιεύει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που θα έπρεπε κανονικά να προβληματίσει πολλούς στην Αθήνα.

Κι επειδή οι πολιτικοί μας είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να μπουν στον κόπο, τουλάχιστον ας προβληματιστούμε εμείς οι πολίτες

Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το άρθρο:


Την παραπάνω αφίσα την βρήκαμε να διακινείται στο δίκτυο μεταξύ τουρκόψυχων της ελληνικής Θράκης. Η μετάφραση είναι:
Η Ξάνθη μπορεί να εκλέξει δύο Τούρκους βουλευτές. Ο Χουσείν Ζεϊμπέκ στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Χασάν Εφέντι στο ΚΚΕ είναι επικεφαλής της λίστας τους. Μπορούμε και τους δύο να τους στείλουμε στην βουλή μοιράζοντας τις ψήφους μας. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτήν την ευκαιρία. Η Ξάνθη στέλνει στην βουλή δύο Τούρκους υποψηφίους.
Δηλαδή μετά από την Ροδόπη όπου είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει κανένας χριστιανός βουλευτής, παρουσιάζεται και στην Ξάνθη η προοπτική να έχει δύο από τους τρεις της βουλευτές Τούρκους. Και δεν γράφω μουσουλμάνους διότι έτσι αυτοπροσδιορίζονται οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι. Αν έβγαινε ο Ιρφάν Μεχμεταλή που ήταν υποψήφιος με τον Καμμένο τότε θα μιλούσαμε για Έλληνα Πομάκο. Τώρα μιλάμε για Τούρκους.

Φτάνουμε δηλαδή στο σημείο να είναι πολύ πιθανό οι 5 στους 6 βουλευτές των νομών Ροδόπης-Ξάνθης να είναι Τούρκοι. Τα κόμματα είναι προφανές πως κοιτάνε πρώτα το δικό τους κομματικό συμφέρον και λιγότερο το εθνικό συμφέρον.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Πεταλωτή ο οποίος αφού έμαθε πως είναι δεύτερος -πίσω από τον πράκτορα των τουρκικών συμφερόντων- στην λίστα του κόμματος του στον νομό Ροδόπης, μεταξύ άλλων δήλωσε πως:
"…Εκείνο που έχει σήμερα σημασία είναι να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ και στη Ροδόπη και σε όλη την Ελλάδα…"
Ας του πει κάποιος πως αν εκείνος δεν έχει πρόβλημα να είναι ο "νεροκουβαλητής" του κυρίου Χατζηοσμάν αρκετοί άλλοι -πολλοί ελπίζουμε -έχουν. Ευχόμαστε ολόψυχα μια τραγική αποτυχία στην λίστα του ΠΑΣΟΚ στον σχηματισμό της οποίας θεωρούμε πως μεγάλη είναι η ευθύνη της τοπικής κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Διότι όλοι αυτοί χρόνια τώρα, πήραν τον Χατζηοσμάν από υπαρχηγό του DEB, τον έκαναν αντινομάρχη γιατί τους συνέφερε κομματικά και μετά και βουλευτή. Αδιαφορούσαν πλήρως για τις συχνές επισκέψεις του στο προξενείο, για τις επαφές του με αλυτρωτικούς συλλόγους του εξωτερικού και για την απόλυτη ευθυγράμμιση του με το ΥΠΕΞ της Τουρκίας. Τότε αυτά δεν τους ενοχλούσαν διότι χάρη στις ψήφους που τους έφερνε νέμονταν και την εξουσία. Τώρα λοιπόν να τον έχουν να τον χαίρονται!

O κύριος Χατζηοσμάν ακολουθεί σταθερά εθνική τουρκική πολιτική. Δηλώνει σταθερά και αταλάντευτα την τουρκική εθνική καταγωγή του, έχει πολύ καλές σχέσεις με το προξενείο, αναγνωρίζει τους ψευδομουφτήδες και όχι τους νόμιμα διορισμένους μουφτήδες και τον υποστηρίζουν ξεκάθαρα και ονομαστικά τα ενισχυόμενα από το προξενείο τουρκόφωνα ΜΜΕ.

Και σε ποιόν να στραφείς; Σε αιρετούς που παρακαλάνε για μια προεκλογική φωτογραφία με τον πρόξενο; Σε δημάρχους που είναι συνέταιροι σε επιχειρήσεις στην Τουρκία ή φτάνουν να υπόσχονται σε μουσουλμανικό χωριό "Θα πάρω την αστυνομία από το χωριό σας"; Σε νομάρχες που ξεδιάντροπα και ανθελληνικά κατεδίωκαν τις εθνικές δράσεις του πραγματικά μεγάλου Έλληνα Πρόδρομου Εμφιετζόγλου;

Και αυτό την εποχή που το τουρκικό προξενείο πιο δυνατό από ποτέ, αλωνίζει. Στήνει τουρκόψυχους συλλόγους, ορίζει υποψηφίους βουλευτές που θα εκλεγούν, ενισχύει ποδοσφαιρικές ομάδες, πληρώνει ιμάμηδες, πληρώνει θεολόγους, πληρώνει εφημερίδες, ενισχύει επιχειρηματίες, επισκευάζει τζαμιά, στήνει κόμματα, στήνει τούρκικα πανηγύρια, φέρνει από την Τουρκία κάθε τόσο διάφορους για να πετύχει ομογενοποίηση, αγοράζει ραδιοσταθμούς, και ακούστε κι αυτό: Μάθαμε πως έχει μέσα στο προξενείο και δύο δικηγόρους οι οποίοι ασχολούνται με την εξουθένωση των "αντιπάλων". Δηλαδή αν κάποιος π.χ. μουσουλμάνος δεν υπακούει στο προξενείο αυτοί ψάχνουν να δούνε πως μπορούνε να τον πλήξουν. Π.χ. έχει κάποιο αυθαίρετο, έχει κάποια οφειλή, κάνει κάποια μαύρη δουλειά; Μετά λοιπόν βάζουν έναν τρίτο -όργανο του προξενείου- να κάνει την απαραίτητη καταγγελία, έτσι ώστε ο έρμος ο μουσουλμάνος να πάρει το μήνυμα… Άλλωστε ποιος θα τον υπερασπιστεί; Η ανύπαρκτη Ελλάδα;

Είναι φανερό πως εδώ υπάρχει σαφέστατο έλλειμμα ελληνικής εθνικής στρατηγικής. Και αν δεν το απαιτήσουμε εμείς οι Θρακιώτες, δύσκολα να γίνει από το κέντρο. Ήδη τα γραφεία του ελληνικού ΥΠΕΞ στην Θράκη πνέουν τα λοίσθια.Το γεγονός πως φτάσαμε στο σημείο η Ροδόπη ενδεχομένως μετά από 15 μέρες να μην έχει ούτε έναν βουλευτή ή στο σημείο π.χ. να κάνει μεταθέσεις στρατιωτών ο Μάντατζι (!) δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αποτελεί αποτέλεσμα ενός χρόνιου και σταδιακού αφελληνισμού της ελληνικής Θράκης. Και συνεργοί σε αυτό είναι η Άγκυρα, η Αθήνα και αρκετοί κολοέλληνες της Θράκης.
Ακούει κανείς;
από το onalert

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails