Καλώς ήρθατε

Καλό ύπνο (διαρκείας) Έλληνες... ύπνο βαθύ

Κάποτε ένας απλός άνθρωπος είχε γράψει ότι "Όταν πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας σαν πόρνες... ίσως πάρουμε μπροστά" και απ' ότι φαίνεται δεν θα πάψουμε ποτέ να αντιμετωπίζουμε τους εαυτούς έτσι, γιατί πως να εξηγήσω αλλιώς ότι τέσσερις στους δέκα (περίπου) από αυτούς που πήγαν να ψηφίσουν έδωσαν την ψήφο τους στους ίδιους προδότες που μας έφεραν εδώ, στους ίδιους προδότες με το απύθμενο θράσος και την κολωτούμπα στο ημερήσιο πρόγραμμα τους... στους δοσίλογους του "ναι σε όλα".

Χαρακτηριστικό είναι βεβαία ότι οι αρχινταβατζήδες μας από το εξωτερικό τους πήραν τηλέφωνο αμέσως για... να τους ευχηθούν για την νίκη τους και να τους θυμίσουν την δέσμευση που τους έχουν δώσει, εγγράφως, για την πλήρη εξαθλίωση του λαού μας.

Νικηθήκαμε, πατριώτη γιατί ποιο τελικά ήταν το αποτέλεσμα της δήθεν λαϊκής εντολής για εκλογές; Να στριμωχθεί ακόμα πιο πολύ στον τοίχο ο λαός.
Και το δίλημμα με μιας έγινε ένα: Ξεφτίλα ή ξεφτίλα.

Λοιπόν, πρόβατο, ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεις ότι θα πεθάνεις από ασιτία.

Δυστυχώς για σένα δεν θα έχεις την επιλογή να σε φάει τιμημένα ένας λύκος ή να δαγκώσεις μία φορά στην ζωή σου το χέρι που πάει να σου βάλει λεπίδι στο λαιμό. Όχι ότι πίστευα ότι ο άλλος θα μας σώσει (Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο “δρόμος” για να κρατηθεί για λίγο ακόμη στην εξουσία ο κόσμος της μεταπολίτευσης) όχι αλλά ίσως με αυτόν θα είχες μια ευκαιρία να πεθάνεις, σαν Έλληνας, και όχι πεσμένος στα τέσσερα να παρακαλάς να σε λυπηθούν.
Τελικά όπως έγραψε χαρακτηριστικά και κάποιος φίλος... οι τρομαγμένοι ψήφισαν τους πανικόβλητους της Ιστορίας.

Ναι ανήκω στο 40,65% (μαζί με την αποχή, τα άκυρα και τα λευκά) των Ελλήνων που δεν ψήφισαν: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμό Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, συνιστώσες κλπ), ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, Αν. Έλληνες και ΔΗΣΥ, ναι ανήκω στους 248,655 Έλληνες που ψήφισαν μικρά κόμματα.

Τέλος πάντων, είπα να γράψω λίγα αλλά μ' έπιασε πάλι η λογοδιάρροια, το μικρό, σε επισκεψιμότητα, αυτό blog αυτό αναστέλλει (προσωρινά ίσως;) την λειτουργιά του μετά από 10548 αναρτήσεις και πεντέμισι (περίπου) χρόνια ζωής (εδώ η δεύτερή μας ανάρτηση), λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους δυόμιση με τρις χιλιάδες αναγνώστες περίπου που κάθε μέρα μας επισκεπτόντουσαν, ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στου φίλους bloggers - συνοδοιπόρους που μας στήριξαν (και με τις τεχνικές γνώσεις τους) όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό "το ταξίδι μας".
Για όσους θέλουν μπορούμε να τα λέμε μέσω twitter.

Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες και πάνω απ' όλα η όρεξη να τα ξαναπούμε διαδικτυακά...

Καλή αντάμωση και θυμηθείτε...


apneagr

15 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

akrat είπε...

μην αγχώνεστε όλα θα γίνουν

Μαρία είπε...

Ξανασκέψου το, μην τα παρατάς, όλοι χρειάζονται στον αγώνα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σημασία πόση επισκεψιμότητα έχει ένα μπλογκ, το θέμα είναι τι ποιότητα έχει. Το μπλογκ σου είναι ένα από τα κορυφαία μπλογκ λόγω της ποιότητάς του! Λυπάμαι πολύ που αναστέλλεις τη λειτουργία, αλλά σε καταλαβαίνω. Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και εγώ. Κλείνω με μια ευχή για όλους: υγεία και καλά μυαλά με την ελπίδα κάποια στιγμή όλοι να ξυπνήσουμε......

Ανώνυμος είπε...

Μνημόνιο 49%.
Αντι-μνημόνιο 34%.
Αν θέλετε να σας βγουν τα νούμερα, βαλτε μέσα και Σταλινικους & Χιτλερικούς να δω κάτι...
Ο Σοσιαλιστικός παράδεισος που όλοι οι Λαοί ονειρεύτηκαν αλλά κανείς δεν κατάφερε να εφαρμόσει, θα πρέπει να περιμένει.
Προοδευτικός σημαίνει ανοιχτόμυαλος για αρχή. Με ανοιχτό μυαλό λοιπόν, μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός; Μήπως στραβά αρμενίζετε;

Unknown είπε...

Να' σαι καλά και μην απογοητεύεσαι. Περιμένουμε σύντομα την επιστροφή σου στην μπλογκόσφαιρα. Μέχρι τότε, όποτε θέλεις να δημοσιεύσεις κάτι, να κάνεις μια παρέμβαση, το μπλογκ μας είναι πάντα φιλόξενο. Στείλε το σε μέηλ στο promaxosathena@hotmail.gr και θα το δημοσιεύσουμε αμέσως. Εις το "επανειδείν"...

elenhkar είπε...

Όχι φίλε μου , δεν δέχομαι την "θλίψη" ως αίτιο να αναστείλεις την λειτουργία του blog.Τα συναισθήματα στον πόλεμο είναι πολυτέλεια. Εκφράζεις πάρα πολύ κόσμο και όσο και αν σου φαίνεται οξύμωρο "απαιτούμε " την συνέχεια σου. Όταν πέφτει βαρύ σκοτάδι εκμεταλλεύεσαι κάθε σπίθα φωτός εκτός και αν κάτι άλλο τρέχει..........
(Υ.Γ. Συγγνώμη για το τελευταίο υπονοούμενο δεν έχω άλλον τρόπο να σε φέρω στο φιλότιμο!!!!)

apneagr είπε...

Βγαίνει στον δρόμο με τα σκισμένα ρούχα του και... σκύβει το κεφάλι κάθε φορά που βλέπει το είδωλό του στο τζάμι των βιτρινών μην αντέχοντας να αντικρίζει αυτή την κατάντια να περπατά σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Μην ξεχνάτε μεγαλύτερη οργή κρύβεται στην σιωπή.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
apneagr

Ανώνυμος είπε...

΄Οπα, εγώ τώρα σε ανακάλυψα ρε μεγάλε, και τώρα που σε βρήκα αποφάσισες να το κλείσεις; Τι διάολο; Φωτογραφία σου έστειλα και τρόμαξες; Τελικά είμαι γκαντέμα δεν εξηγείται αλλιώς. Καλό καλοκαίρι να έχεις και συ κι όλα τα παιδιά που ήσασταν εδώ μέσα και .... ο μόνος αγώνας που πήγε χαμένος είναι αυτός που δε δόθηκε ποτέ. Καλή αντάμωση ελπίζω. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν; ΄Οχι, λέω. Καλά μη φωνάζεις.

mariza είπε...

Δεν παραδίδουμε όπλα, κι αυτή τη χρονική στιγμή τα όπλα μας είναι τα blogs, αυτά φοβούνται και μ'αυτά θα τους πολεμήσουμε μέχρι εσχάτων! Όχι δεν θα το βάλουμε κάτω ΠΟΤΕ δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στον εχθρό! Δεν πρέπει να αφεθούμε στη μοίρα μας , και δεν θα τους χαριστούμε! Τα χάσαμε ΟΛΑ , μας τα πήρανε ΟΛΑ ! ποτέ όμως την πίστη για Λευτεριά ! Σε θέλουμε δίπλα μας φίλε στον κοινό μας αγώνα , έχουμε πόλεμο και πρέπει να πολεμήσουμε για εμάς, για τη γενιά μας , για την Πατρίδα μας. Άλλωστε δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε παρά μόνο τη ζωή μας.. .οπλισμένοι με πίστη και δύναμη ,θα τους Νικήσουμε! Καλόν αγώνα και καλή Λευτεριά !

Μαρίζα.

Αλέκος είπε...

Μην παραδίδετε τα όπλα σας (μας) μόνο τα μαχητικά blogs έχουμε για να τους πολεμάμε.

apneagr είπε...

Ο καθένας από μονάχος του βλέπει τον τοίχο να ορθώνεται μπροστά του και είναι εκατομμύρια οι στιγμές που δεν έχεις τα κουράγια πλέον να σκαρφαλώσεις ούτε ένα χιλιοστό πάνω από το έδαφος. Είναι στιγμές που θέλεις το έδαφος να καταρρεύσει, να τελειώνει αυτή η ιστορία, αυτός ο εφιάλτης που σε έβαλαν να διανύσεις.

Σας ευχαριστώ

dont remain silent είπε...

Όχι, μην τους κάνεις το χατίρι..Κανένας δεν περισσεύει και η γνώση μέσα από τα blogs, η ανταλλαγή ιδεών, μηνυμάτων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη..Δεν λέω Αντίο, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψεις σύντομα, δριμύτερος.. Καλό ύπνο σε αυτούς που νομίζουν ότι μας κοίμισαν, γιατί εμάς δεν θα σας "κοιμίσει" ποτέ κανένας..

D DOIN είπε...

Να' σαι καλά !

bebeautifulbyeva είπε...

μην τα παρατας. όλοι μαζι εδω θα μιλάμε και μια μέρα λέω με το φτωχό μου μυαλο ισως κάτι γινει και ξυπνησουν αυτοι που κοιμουντε.

sapiens είπε...

Δεν χρειάζεται κατάθλιψη. Αγώνας χρειάζεται και προ πάντων να πετάξουμε τους καναπέδες απ΄ το μπαλκόνι.

Related Posts with Thumbnails