Καλώς ήρθατε

Λίγο πριν τις εκλογές, επικρατεί η απόλυτη σύγχυση στην “αυτοκρατορία του... χάους”!

Μερικές μόνον μέρες απομένουν μέχρι που να βρεθεί ο Έλληνας ψηφοφόρος στην κάλπη για να αποφασίσει το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.

Οι εκλογές αυτές ίσως είναι οι πλέον κρίσιμες στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Εκείνο όμως που προκαλεί αλγεινή εντύπωση και πλήρη απογοήτευση είναι η στάση των πολιτικών που επιζητούν την ψήφο των πολιτών.

Παρακολουθώντας την τηλεόραση διαπιστώθηκε ότι τίποτε δεν άλλαξε στις στάσεις, τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές των πολιτικών.

Οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει, δυστυχώς, ότι η νοοτροπία του εκλογικού σώματος έχει αλλάξει. Όπως άλλαξαν και τα...προβλήματα που ταλανίζουν σχεδόν όλους του Έλληνες. Ακούμε, και πάλι δυστυχώς, τα ίδια πράγματα. Υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ επειδή δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν. Εκφοβισμοί των ψηφοφόρων με κινδυνολογίες. Οι καταστροφείς της χώρας φόρεσαν τον μανδύα του σωτήρα και του λυτρωτή.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα! Αλαζονεία και αμετροέπεια στο έπακρο. Περιφρόνηση στην κοινή λογική. Λαϊκίστικος τρόπος προσέγγισης των πολιτών. Λασπολογία και σπίλωση των αντιπάλων.

Κανένας λόγος που να καλλιεργεί ελπίδα. Όποιος μπορεί να διαβάσει πίσω από τις γραμμές των «αρχηγών» μόνο ένα συμπέρασμα μπορεί να βγάλει: ότι θα προσπαθήσουν να μην χειροτερέψουν τα πράγματα. Καλυτέρευση δεν μπορεί να υπάρξει.

Τα προεκλογικά πυροτεχνήματα δίνουν και παίρνουν. Πράγματα που μπορούσαν να γίνουν πριν χρόνια γίνονται τώρα –στο γόνατο, φυσικά, και άρτζι μπούρτζι και λουλάς. Αδιάντροποι κρατικοί λειτουργοί τολμούν να προσπαθούν να «παραμυθιάζουν» τους αφελείς και να τους παραπλανούν.

Αυτοί οι οποίοι είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση και τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται ο ψηφοφόρος, σχετικά με το τι πρέπει να ψηφίσει για να επιβιώσει, είναι αυτοί που με αναίδεια χιλίων πιθήκων –και ξεχνώντας όλα τα «ημαρτημένα» τους- επιδιώκουν με κάθε τρόπο την επανεκλογή τους (για τους γνωστούς λόγους).

Οι πολιτικοί με τις συμπεριφορές τους δημιούργησαν το απόλυτο χάος στη χώρα. Αυτοί δημιούργησαν τις παραφυάδες των μεγάλων κομμάτων. Αυτοί άνοιξαν την όρεξη και σε μωρούς φιλόδοξους να βάλουν το χέρι στο μέλι.

Αυτοί που ευαγγελίζονται την κάθαρση και την πάταξη της διαφθοράς, αυτοί που υπόσχονται δίκαιο φορολογικό σύστημα και εύρυθμη λειτουργία του κράτους είναι αυτοί ανέχτηκαν τόσα χρόνια την αδικία, την υπόθαλψη του εγκλήματος, τις συνδιαλλαγές και τις πελατειακές σχέσεις, είναι αυτοί που σήμερα αδιάντροπα τολμούν τα όσα τολμούν.

Τους πολιτικούς που πλούτισαν με χυδαίο τρόπο σε βάρος του λαού πρόσφατα θυμήθηκαν να τους τακτοποιήσουν. Από τον Μάιο –είπε ένας «πολλά υποσχόμενος» επαγγελματίας πολιτικός- θα αρχίσει η … ανάκαμψη. Τολμούν να λένε τέτοια φληναφήματα όταν ξέρουμε ότι η οικονομική καταστροφή αν δεν συμβεί τον Ιούνιο είναι βέβαιο ότι θα επέλθει με μορφή «Αρμαγεδδόνα» τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2012. Ξέρουν ότι οι πιθανότητες –για να μην πούμε βεβαιότητες- είναι και η έξοδος μας από την ωραία κατάσταση στο περιβάλλον που επικρατεί και η επιστροφή στην δραχμή.

«Η συμμαχία του Βορρά» όσο κι αν ταπεινώνουν και περιφρονούν την Ελλάδα και βυσσοδομούν εναντίον της δεν είναι αυτοί που φταίνε. Οι πολιτικοί μας, που τώρα ζητούν να ξαναποκτήσουν τα προνόμια τους για να αλωνίζουν αδέσποτοι, είναι αυτοί που είναι υπόλογοι.

Αυτοί οι πολιτικοί είναι που έστρεψαν μεγάλο μέρος του κόσμου σε ακραίες επιλογές για στοιχειώδη ασφάλεια, λύτρωση από την απόγνωση των ληστρικών φορο-επιδρομών και των ελεεινών συμπεριφορών του απάνθρωπου κράτους. Λέγεται μάλιστα ότι την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το σύστημα της αφαίμαξης των ανθρώπων ήταν περισσότερο φιλάνθρωπο!

Από αυτόν τον θίασο του παραλόγου με μεθυσμένους από την αλαζονεία και την έπαρση τους ηθοποιούς καλείται την επόμενη Κυριακή ο Έλληνας ψηφοφόρος να επιλέξει.

Αυτούς που προσπαθούν να πείσουν να μην ψηφίσουν με κριτήριο την οργή, την ανασφάλεια, την αδικία, την απόγνωση, την αγωνία και την απελπισία που τους διακατέχει.

Το πώς αισθάνεται ο λαός μας για τους επαγγελματίες πολιτικούς της χώρας αποδεικνύεται από το κατά πόσο μπορούν να περπατήσουν χωρίς σωματοφύλακες στο κέντρο της πόλης.

Αυτοί, οι «ξένοι», θέλουν να κυβερνήσουν για να ολοκληρώσουν την καταστροφή που προκάλεσαν.
Καλή ψήφο (βόλι;) Πατριώτες…
γράφει ο Δημήτρης Τσίτος
από το rieas μονταζ το Γρέκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails